2009 m. vasario 2 d.

33 metų diena, 06 metų savaitė.

Saulė teka 08:07, leidžiasi 16:59. Dienos ilgumas 08:52. Mėnulio fazė – jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo -8 iki -10, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s. Oro temperatūrą naktį nuo -5 iki -7, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s .  

Dienos patarimas – Dideli žmonės anksčiau už kitus pamatotekančią saulę. (Indėnų patarlė)

Nepamiršk pasveikinti – Ryčio, Voldemaro.

Dienos vaizdelis.

Vasario 02 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Šiandien svarbu disciplinuotai dirbti, nesusipykti su viršininku, kolegomis, nes bus lengva patekti į nemalonę. Namuose pravartu tvarkyti ūkinius reikalus. Pasistenkite nesikarščiuoti dėl niekų ir pamėginti suprasti kitus, atsidurti jų kailyje.

Tauras

Dėl kitų žmonių dėmesio, patarimų šiandien turėtumėte pasijusti tvirčiau, saugiau. Svarbiausia venkite galvoti vien apie rūpesčius, dramatizuoti nesėkmes. Raskite būdų šauniai ir sveikai atsipalaiduoti, pasportuokite.

Dvyniai

Šiandien nesijausite tikri dėl to, ką darote, ko siekiate ir netgi ką mylite. Galite pasijusti vieniši ir nesuprasti. Nusiraminimui neieškokite abejotinų draugų kompanijos, nes jų įtaka neišeis į gera. Greičiau, atvirkščiai.

Vėžys

Nors jumyse kunkuliuos emocijos, bus dėl ko nerimauti, tačiau po truputį situacija išsigrynins. Kitų žmonių intrigos nebegalės jums pakenkti. Ypač jei patys imsite atvirai reikšti savo iniciatyvą, idėjas.

Liūtas

Šiandien gali tekti tvarkyti svarbius piniginius, komercinius reikalus ar atlikti kruopštumo reikalaujančius darbus. Neblogai jausite, kur kvepia pinigais ir prestižu. Tačiau nemalonių netikėtumų galite sulaukti iš meilės objekto, vaikų.

Mergelė

Būsite aktyvūs, komunikabilūs ir sugebėsite daug nuveikti. Galbūt kažkuo pasitarnaus gauta informacija, pastebėta reklama, ryšių naujovės. Panašu, kad svarbiame reikale jums padės pažįstami žmonės, tarpininkai.

Svarstyklės

Būsite jautrūs ir nekantrūs. Nieko nespręskite skubotai, nes galite padaryti klaidų ir pakenkti darbo kokybei. Nerimauti gali tekti ir dėl artimų žmonių bėdų ar nesklandumų tarpusavio santykiuose.

Skorpionas

Šiandien atrodysite labai energingi, žaismingi. Nepašykštėsite dėmesio, komplimentų mylimam žmogui, tad yra tikimybė, kad taikiai išsiaiškinsite nesutarimus ir santykiai pradės judėti geresne vaga.

Šaulys

Nors atrodysite darbštūs, bet dideliems darbams gali pritrūkti ir kantrybės, ir sveikatos. Kažkas gali strigti, susitrukdyti dėl gedimo, netikėto patikrinimo ar kolegų nepasirengimo tinkamai darbuotis.

Ožiaragis

Sunkiai seksis slėpti simpatijas ir antipatijas, jūsų emocijos bus kaip ant delno. Tuo tarpu takto ir saiko jausmas šiandien tiesiog būtinas bendraujant su darbo partneriais, konkurentais, draugais.

Vandenis

Jausite norą rizikuoti, leistis į avantiūras arba į jas įtraukti kitus. Tai ypač nepatartina finansiniuose, turtiniuose reikaluose. Gali išryškėti jūsų vidinės psichologinės problemos. Galbūt jas aštrins nerealizuotos aistros.

Žuvys

Situacija darbe, moksle bus gana palanki, tapsite veiklesni. Norėsis didinti savo įtaką, tapti labiau pastebimiems, gerbiamiems. Tik nepervertinkite jėgų – jums teks atsakyti už savo veiksmus bei pažadus.

www.vytautus.com