2009 m. sausio 31 d.

31 metų diena, 05 metų savaitė.

Saulė teka 08:10, leidžiasi 16:55. Dienos ilgumas 08:45. Mėnulio fazė – jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo -5 iki -7, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s. Oro temperatūra nuo -9 iki -11, giedra, be kritulių. Vėjas rytų, 3-6 m/s.
 
Dienos patarimas – Bet kokia permaina kloja kelią kitoms permainoms.

Nepamiršk pasveikinti – Skirmanto, Budvilės, Marcelės.

Dienos vaizdelis.

Sausio 31 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę Skaityti daugiau.

 

Avinas

Galimi netikėti kontaktai su svarbiais žmonėmis, jaudinantys įspūdžiai. Galbūt pasiseks įgyvendinti idėją, kuri atneš ne tik naudos, bet ir intelektinį arba kūrybinį pasitenkinimą.

Tauras

Turėsite daug darbo, tad labiausiai rūpinsitės jį laiku užbaigti. Kai kuriuose reikaluose aplinkybės klostysis taip, kad gali atsiverti jūsų akys – suvoksite, kas yra įmanoma, o kas tėra iliuzijos, ilgokai be reikalo puoselėtos.

Dvyniai

Šiandien sugebėsite sumaniai organizuoti, vykusiai bendrauti ir žaviai vilioti priešingą lytį. Tačiau įmanomas ir šioks toks veidmainiavimas, apgaulingi žaidimai, neracionalus pinigų švaistymas.

Vėžys

Nelabai norėsite bendrauti, mokytis. Suaktyvės vaizduotė, pasąmonės įtaka, intuicija. Galima nauda iš slaptos ar mistinės, meninės veiklos. Konfidenciali informacija, užuomina gali jums kažkuo pasitarnauti.

Liūtas

Palanku spręsti problemas, susijusias su darbu, sutarčių pasirašymu ar pratęsimu. Tikėtinas savotiškas prisiminimų vakaras, susijęs su seniai vykusiais įvykiais, meilės istorijomis ar panašiai.

Mergelė

Galite mėginti įgyvendinti senas idėjas. Tikriausiai pajudės į priekį reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, piniginėmis problemomis. Po produktyvaus darbo derėtų susitikti su rūpinčiu žmogumi ir ramiai pabendrauti.

Svarstyklės

Suaktyvės ryšiai su giminaičiais ir įvairiais pažįstamais. Galite patirti gerų emocijų ir įspūdžių, jei mokėsite išklausyti kitus, laiku pasakyti nuoširdų komplimentą, iš širdies patarti, pasikeisti nuomonėmis.

Skorpionas

Ypatingo dėmesio galite sulaukti iš žmogaus, kurį vertinate. Tikėtina, kad jis bus malonus. Tik venkite dalinti veidmainiškus pažadus. Kartkartėmis pasinersite į sentimentalius prisiminimus, tai kels geliantį ilgesį.

Šaulys

Seksis meilės reikalai, kūrybinė ir visuomeninė veikla. Su ypatingu įkvėpimu sieksite materialinės gerovės, grožio ir komforto savo aplinkoje. Gali pasisekti žaidime, konkurse.

Ožiaragis

Darbe gali kilti nedidelių nemalonumų, kurie greitai susitvarkys. Tiktų įsigyti naują drabužį, rūpintis odos priežiūra, grožiu, stiliumi. Neblogai klostysis su mokslu, užsieniu susiję dalykai.

Vandenis

Šiandien jums nebus sunku suprasti ir toleruoti kitokį požiūrį bei nuomonę. Galite mėginti išsiaiškinti nesusipratimus, tartis, derinti interesus. Tiktų tvarkyti ir teisinius reikalus, jei jie reikalauja užbaigimo.

Žuvys

Nepulkite strimgalviais į naują meilės nuotykį ar finansinę avantiūrą. Bendruose pinigų reikaluose galima painiava. Verčiau būkite apdairūs, taupūs, nors tai ir nepatiktų aplinkiniams.