2009 m. sausio 29 d.

29 metų diena, 05 metų savaitė.

Saulė teka 08:14, leidžiasi 16:51. Dienos ilgumas 08:37. Mėnulio fazė – jaunatis. Oro
temperatūra dieną nuo +1 iki +3, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas
šiaurės, 2-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki -3, debesuota su pragiedruliais, be
kritulių. Vėjas šiaurės, 2-5 m/s.

Dienos patarimas – Aš dar nesutikau katino, kurį jaudintų, ką apie jį kalba pelės. (J.
Bulatovičius)

Nepamiršk pasveikinti – Aivaro, Ginto, Valerijaus, Žibutės.

Dienos vaizdelis.

Sausio 29 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Jei jūsų klausia „Kaip sekasi?”, dar nereiškia, kad turite su visomis smulkmenomis pasakoti apie savo gyvenimą. Sekite save, šiandien jūs nesunkiai galite užsitarnauti „plepio” pravardę.

Tauras

Ši diena bus kupina reikalų, kuriuose jūs jausite būtinybę pasirodyti iš pačios geriausios pusės. Sužibėsite dar labiau, jei naudositės dar neišbandytomis, bet legaliomis priemonėmis.

Dvyniai

Šiandien atsiras tikslas, kuris tą pačią akimirką užvaldys visas jūsų mintis ir veiksmus. Netgi galvoti nereikės ypač daug, viskas pavyks savaime. Žinoma, jeigu tik nepradėsite priešintis.

Vėžys

Taisykles tam ir rašo, kad būtų ką pažeidinėti… Šiandien labai nesukite sau galvos, jei išdėstyti popieriuje reikalavimai jums visiškai nepriimtini. Kita vertus, pasidomėti, kas laukia už nepaklusimą, gal ir ne pro šalį…

Liūtas

Būsite nepamainomas pagalbininkas tiems žmonėms, kurie nesugeba patys išsiaiškinti susidariusios situacijos. Priimti sprendimus už kitus galėsite nesunkiai, užtat savo asmeninių reikalų susitvarkyti be kitų pagalbos nepavyks.

Mergelė

Neverta nė pradėti šiandien kalbėti apie tai, ko labai gerai neišmanote. Arba rimtai pasiruoškite pokalbiui, arba nė nepraverkite burnos, antraip jums netruks prikišti, kad esate nekompetentingas.

Svarstyklės

Šiandien jums rūpės labai daug kas. Nepamirškite, kad norėdamas sulaukti aiškaus atsakymo, turite teisingai ir sklandžiai suformuluoti klausimą. Gera naujiena ta, kad norinčių atsakinėti atsiras daugiau nei reikia.

Skorpionas

Šiandien Skorpionas susidurs su pasirinkimo tarp dviejų absoliučių priešybių dilema. Geriausias sprendimas šiuo atveju gali būti kompromisas: „nei jūsiškiams, nei mūsiškiams”.

Šaulys

Šiandien jūs gal ir ne visai adekvačiai reaguosite į tikrovę. Nesiekite radikalių permainų, nes rytoj, ko gera, persigalvosite, o viską atstatyti į pradinę padėtį nebus jau taip lengva.

Ožiaragis

Nuo jūsų šiandien tik kad žiežirbos nelėks, nors ir to užtikrinti negalima. Jūs pritrauksite visų dėmesį, nuolat suksitės įvykių centre. Jei norite būti lyderiu, tai šiandien bus lengva to pasiekti.

Vandenis

Jums bus labai sunku patikėti tuo, ką jums kalbės kolegos. Puiki proga ignoruoti visas blogas naujienas. Taip elgdamasis iki vakaro nepritrūksite geros nuotaikos.

Žuvys

Pasistenkite šiandien nepamiršti, kad žaidžiant komandoje svarbiausia – gerai suderinti žaidėjų veiksmai. Pasistenkite to paties siekti ir santykiuose su kolegomis darbe.

www.vytautus.com