Horoskopas pirmadieniui 05-09

Avinas – Šiandien galite išgirsti, sužinoti įdomių dalykų – nevenkite bendrauti ir mokėkite klausytis. Galite spręsti organizacinius klausimus, telkti bendraminčius darbams ar pramogoms. Tik nederėtų būti pernelyg patikliam net su geriausiu draugu.

Tauras – Niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų, nes jūsų blaivus protas truputį snaus. Tiesa, garsiau kalbės intuicija, tad įsidėmėkite, ką ji kužda, ir patikrinkite. Patartina rimčiau įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis.

 

Dvyniai – Šiandien bus mažai kantrybės ir daug emocijų. Didelę vertę jums turės romantiški jausmai, kūrybinis įkvėpimas, tačiau stigs pasitikėjimo kitais ir gyvenimo džiaugsmo. Galimas keistas nuotykis ir nenumatytos išlaidos.

 

Vėžys – Profesinė situacija nekels nerimo, jei viskas klostosi kaip suplanuota. Vis dėlto ir šiuo atveju gali paplonėti piniginė. Svarbu pernelyg neapsikrauti darbais, kažko svarbaus nepradėti nepasirengus, neturint galimybių tęsti, investuoti.

 

Liūtas – Tikriausiai turėsite reikalų su švietimo įstaiga, žiniasklaida, ką nors propaguosite, reklamuosite. Atsakingai kalbėkite, jei teiksite interviu ar publikuosite – už kiekvieną žodį gali tekti aiškintis. Atidumas gatvėje, prie vairo taip pat itin svarbus.

 

Mergelė – Tikėtina, kad apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavęs galite būti kur kas įdomesnių dalykų. Tikriausiai tokie planai nusikels į ateitį ir jums beliks mėgautis nerimu, laukimu, pasiruošimais.

 

Svarstyklės – Panašu, kad gims gražių vilčių. Jei atostogaujate, gerai leisite laiką su įdomiais ar patraukliais jums žmonėmis. Jei rūpi darbai, tai galbūt jus sudomins kažkokia nauja veikla ar informacija.

 

Skorpionas – Darbo bus daugiau nei planavote ir pageidavote. Tai gali priversti atsisakyti kai kurių laisvalaikio planų ar net meilės pasimatymo, šaunios pramogos. Organizmas bus labai jautrus, tad tausokite sveikatą, venkite nekokybiško maisto, svaigalų.

 

Šaulys – Būsite emocionalus, tad įmanomi konfliktai. Tačiau bendravimas su kitaip mąstančiais ar kalbančiais žmonėmis nebus varginantis, jei nuoširdžiai domėsitės aptariama tema, o ne stengsitės demonstruoti savo užsispyrimą, skirtingumą.

 

Ožiaragis – Tikriausiai diena bus nelengva emociškai. Stipriai priklausysite nuo kitų žmonių nuotaikų, kaprizų arba savo ir jų finansinių galimybių. Gali būti, kad aiškiai pajusite besiartinančias permainas ir dėl jų liguistai nerimausite.

 

Vandenis – Tikėtini kontaktai su kultūros, švietimo ar oficialiais veikėjais, užsieniečiais. Jus labai domins tolimos kelionės arba studijų klausimai. Galbūt teks sukti galvą, kaip įvykdyti duotą įsipareigojimą. Nuo to priklauso jūsų autoritetas.

 

Žuvys – Šiandien jūsų mintys suksis apie politiką, pareigas, pinigus. Galimas įtampą keliantis pokalbis su darbdaviu. Nors tikėtinos ir pramogos, draugiški susiėjimai, net ir vakare niekaip negalėsite atitrūkti nuo dalykinių problemų.

 

Šaltinis: vytautus.com