2009 m. sausio 12 d.

12 metų diena, 03 metų savaitė.

Saulė teka 8:37, leidžiasi 16:17. Dienos ilgumas 07:40. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo +1 iki +3, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 5-9 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki -2, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 5-9 m/s.  

Dienos patarimas – Akių neatvėrei, atversi kišenę !!!

Nepamiršk pasveikinti – Arkadijų, Cezariją, Cazarijų, Vaigedą, Lingailę, Ernestą, Cezarę, Cezarį.

 

Dienos anekdotas

Sausio 12 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Jei jau negalite šiandien būti naudingas visuomenei, pasistenkite bent dėl savęs. Apskritai diena pakankamai sėkminga, tik labai nuobodi. Venkite sunkiai virškinamo maisto.

Tauras

Dažnas Tauras bus itin įtarus, ir visai be reikalo. Niekas nė nebando jūsų apgauti, savo abejonėmis rizikuojate įskaudinti nuoširdų ir sąžiningą žmogų.

Dvyniai

Jūsų laisvė vienaip ar kitaip šiandien bus apribota. Jei jau sugebėjote pastaruoju metu pats save įvaryti į kampą, tai dabar būkite toks malonus save iš ten ir ištraukti. Pasistenkite būti išgirstas.

Vėžys

Šiandien bus ypač vertinami pasiruošę dėmesingai išklausyti, reikiamu momentu linktelėti galva ir užjausti. Patinka jums tai ar ne, daug kam kažkodėl atrodys, kad tokio nuodėmklausio vaidmeniui jūs puikiausiai tinkate.

Liūtas

Šiaip jau paprasti ir akivaizdūs dalykai šiandien gali pasirodyti netikėtai painūs, o globalūs ir sudėtingi – visai nesunkiai išsprendžiami. Tad ir užsiimkite tuo, kas jums geriausiai sekasi – strateginiais sprendimais. Techninėmis detalėmis tegu pasirūpina kiti.

Mergelė

Jau laikas busti iš pošventinio snaudulio ir tingulio. Aplinkybės veikiausiai privers visą dieną suktis kaip vijurkui, nepaliks nė minutės atsikvėpti. Pasistenkite nekelti kitiems didesnių reikalavimų nei keliate pats sau.

Svarstyklės

Galite leisti sau atsipalaiduoti ir bent jau nedaryti to, ko jums nesinori daryti. Kartu įdėmiai sekite, kuo užsiėmę aplinkiniai – gal ir jums verta prisijungti. Veltui energijos nešvaistykite, šiandien jos neturite per daug.

Skorpionas

Aplinkiniai šiandien jums ne itin palankūs. Dėl to gali būti kalta kad ir jūsų veido išraiška ar kalbėjimo maniera. Individualūs dalykai, kuriuos labai sunku pakeisti. Bent jau pasistenkite nedemonstruoti savo tikrųjų jausmų.

Šaulys

Galite patekti situaciją, iš kurios geriausia išeitis – skubus atsitraukimas. Užsispyrimas ar ambicijos tikrai neatneš nieko gera. Jei diena praeis be nuostolių ar praradimų, galite didžiuotis savimi.

Ožiaragis

Kuo daugiau dėmesio skirkite asmeniniams reikalams, ypač susijusiems su jums artimu ir mylimu žmogumi. Parodytas rūpestis ir atsidavimas bus dešimteriopai atlygintas.

Vandenis

Šiandien galite būti spaudžiamas elgtis ar kalbėti taip, kaip visai nenorėtumėte. Pasistenkite adekvačiai ir racionaliai įvertinti padėtį. Gal verta nusileisti ir nutylėti, o gal turėtumėte priešintis visomis jėgomis? Spręskite pats.

Žuvys

Veikite nedvejodamas, pasikliaukite pirmu įspūdžiu. Labai didelė tikimybė, kad būtent jis ir bus teisingausias. Dvejosite – praleisite palankų momentą.

 

www.vytautus.com