Horoskopas trečiadieniui 09-07

Avinas – Šiandien pavargsite nuo informacijos pertekliaus ir daugybės kontaktų, telefono skambučių. Daug dėmesio reikalaus pažįstami žmonės, giminaičiai. Tai, ką jie siūlys, vargu ar pasiteisins. Kita vertus, į naudą gali išeiti originalumas.

Tauras – Pasistenkite nepriekaištingai atlikti darbus, nes bus lengva prarasti kolegų pasitikėjimą ir galimas karjeros perspektyvas. Taip pat lengva sugadinti santykius su žmogumi, kuris yra jums artimas ir reikalingas.

 

Dvyniai – Atrodysite entuziastingas ir kūrybingas. Tačiau kažin ar pavyks viską padaryti taip, kaip norite ir tikitės. Daug kas priklausys nuo aplinkybių bei kitų žmonių. Lengva įsivelti į nesusipratimus, netinkamai išleisti pinigus.

 

Vėžys – Šiandien nesiimkite atsakingų darbų. Jei įmanoma, atsiribokite nuo to, ko vis tiek negalite pakeisti, bet neignoruokite aktualios informacijos. Gali paaiškėti, kad jūsų fantazijos ne visiškai atitinka tikrovę. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus.

 

Liūtas – Dalykinis susitikimas, pokalbis jus gali labai suintriguoti, bet vėliau kažkiek nuvilti. Santykiai su aplinkiniais bus ne itin harmoningi. Trūks tarpusavio pasitikėjimo. Venkite aiškintis meilės santykius, jei nenorite jų sukomplikuoti.

 

Mergelė – Galite negauti to, ką vylėtės jau beveik turįs savo rankose. Nepalanku lįsti į skolas, nesaikingai išlaidauti. Kantriai dirbkite savo įprastinius darbus ir stenkitės išlikti ramus. Būkite atidesnis mylimam žmogui, vaikams.

 

Svarstyklės – Tikėtini pasikeitimai, susiję su jūsų pasaulėjauta, pažiūromis, kelionių planais, profesiniais planais. Galimi juridiniai rūpesčiai. Venkite tarpininkauti, daug žadėti, ginčytis. Nepirkite brangių daiktų. Galima svarbi žinia arba svečias iš toli.

 

Skorpionas – Nors atrodys, kad sėkmė jau pradeda šypsotis, staiga galite patirti nepelnytų nuoskaudų. Galbūt suduš kai kurios jūsų puoselėtos viltys, negausite planuotų pajamų, trokštamo dėmesio, palankumo.

 

Šaulys – Gali nudžiuginti naujos pažintys, visuomeninė veikla. Turbūt pasijusite pastebėtas, pagerbtas, bet neverta tikėtis didelės naudos ir stabilumo. Nepasiduokite abejotinoms pagundoms, nes dėl jų galite patirti nuostolių.

 

Ožiaragis – Jums reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į savo profesinę kvalifikaciją, įsisavinti naujoves, kol nesulaukėte nemalonių pastabų. Labiau įsigilinkite į tai, ką ketinate kitiems pranešti – ar tai iš tiesų būtina ir prasminga. Venkite intrigų.

 

Vandenis – Ši diena panardins jus į svetimus rūpesčius. Daug kam reikės jūsų patarimo, pagalbos. Tačiau dar daugiau sulauksite kritikos, nemalonių pastabų. Galite patirti netikėtumą iš asmens, kuriuo ypač domitės. Gali išsisklaidyti rožinės iliuzijos.

 

Žuvys – Diena bus nebloga, jei susilaikysite nuo išlaidavimo manijos. Kitu atveju rizikuojate likti tuščiomis kišenėmis ir su pilna galva problemų. Gerai, jei jus guos ir šildys gerbėjų dėmesys bei komplimentai. Bet gali būti, kad ir šitai jums kainuos.

 

Šaltinis: vytautus.com