Horoskopas trečiadieniui 11-30

Avinas – Galite sulaukti netikėtos pagalbos iš aukščiau. Į draugus irgi galima kreiptis su prašymais – jie nenuvils. Pamąstykite, ko jums nebereikia gyvenime, kas yra jūsų stabdžiai.

Tauras – Taupykite jėgas ir laiką, dažniau ilsėkitės, neskubėkite, ir ši sudėtinga diena praeis puikiai. Verta tvarkyti užvilkintus reikalus.

Dvyniai – Nors diena įtempta, jūsų naudai gali išsispręsti svarbus klausimas, tikėtina pergalė konkurencinėje kovoje. Nepriimkite naujų sprendimų – veikite pagal seną planą.

 

Vėžys – Jūs daug kuo nepatenkinti, jūsų pečius slegia nemenki rūpesčiai. Kreipkitės į draugus, žmones, patyrusius panašių nemalonumų. Pagalbos sulauksite, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės.

 

Liūtas – Jeigu negalite apsidrausti, jeigu nesate pakankamai informuoti – nerizikuokite. Nebūkite patiklūs: galite susidurti su gražiai pateiktu melu.

 

Mergelė – Nebloga proga taisyti klaidas, ne tik susijusias su veikla, bet ir bendravimu. Gera diena iš namų išnešti nereikalingus daiktus, drabužius.

 

Svarstyklės – Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti – nesusigundykite vien gražiais pažadais. Šiandien būkite pakantesni vaikams. Negeras laikas veltis į naujas romantiškas pažintis.

 

Skorpionas – Esate darbštūs ir konkretūs, savo užduotis įpratę atlikti tiksliai: tai padės išvengti tuščio jėgų, laiko švaistymo.

 

Šaulys – Streso metas, bet gal pavyks kai ką reikšminga suvokti ir ištaisyti seną klaidą. Naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti savo santykius su antrąja puse (pamąstykite, kuo esate įskaudinę sutuoktinį), kolegomis, dalykiniais partneriais.

 

Ožiaragis – Aplinkinių trūkumus matysite itin aiškiai, tačiau dėl to nereikia užsiplieksti, pulti auklėti. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus, prie vairo – vargu ar tinkamai įvertinsite susiklosčiusią situaciją.

 

Vandenis – Jausitės kiek ramiau, sulauksite ne tik gerų žinių, bet ir aplinkinių pagalbos. Tačiau gali komplikuotis santykiai su artimaisiais dėl jūsų nervingumo, nepatiklumo.

 

Žuvys – Būkite apdairūs darbe: išaugs klaidų tikimybė. Būkite atidesni ir draugų skundams, jie tikisi jūsų užuojautos ir išmintingo patarimo.

 

Šaltinis: vytautus.com