Nauji Minedo pokyčiai

www.vtv.lt

Niekam ne paslaptis, kad dainininkas bei televizijos laidų vedėjas Mindaugas Jonušas-Minedas kardinaliai pakeitė ne tik savo gyvenimo būdą, bet ir  sceninį įvaizdį.

Jau kuris laikas jis nebekalba ir nebekuria gandų, nebedalina interviu bet kam, nebesifilmuoja nerimto požiūrio pramoginėse laidose tik tam, kad pritrauktų visuomenės dėmesį.

Anot atlikėjo bei jo vadybininkės scenoje “cirkininkų šou” jau gana. Ir taip apstu atlikėjų, kurie šaiposi iš savęs bei  klausytojų.

Minedas nusprendė padėti tam tašką, ir į savo gerbėjų ratą pritraukti žmones nebereikalingais skandalais ar kvailu elgesiu, o protingu požiūriu į darbą scenoje.

 

Pokyčiai jau pastebimi bendravime su spaudos atstovais, nebeliko naivumo dainose, muzikantas siekia geresnių rezultatų vokalo atžvilgiu, dainų tekstuose nuoširdumo.

Dainininkas labai norėtų kurti tik nuoširdžią muziką jei tai mūsų šalyje būtų vertinama ir klausoma.

Be abejo Minedas neatsisakys ir linksmų bei šmaikščių dainų, bet tai jau bus pateikta žymiai profesionaliau nei buvo iki šiol. Vokalo pamokas pradėjęs lankyti jau kuris laikas atlikėjas žada visus mus nustebinti vis gerėjančiais vokaliniais sugebėjimais.

Šiek tiek saldus bei solidus įvaizdis, apgalvotas bei nuoširdus bendravimas su žiniasklaida, naujos dainos bei profesionalios stilistės sukurtas įvaizdis, stipri vadyba – toks naujasis Mindaugas Jonušas – Minedas prieš jūsų akis.