2008 m. gruodžio 29 d.

364 metų diena, 01 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:42, leidžiasi 16:00. Dienos ilgumas 07:18.
Mėnulio fazė – jaunatis.
Temperatūra – dieną +1 iki +3, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s, naktį +1 iki +3, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s.

 

1891 m. Tomas Edisonas (Thomas Edison) užpatentavo radiją.

 

Patarimas – Jei radai kokią nors monetą, gulinčią skaičiumi į viršų, nekelk jos, nes sulauksi nelaimės. Jei radai gulinčią į viršų herbu, būtinai pasiimk – taip prisišauksi laimę.

Nepamiršk pasveikinti – Tomą, Gentvainą, Gają ir Teofilę.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 29 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Nesąmoningai ieškosite atsakymų į galbūt beviltiškus klausimus. Kankins ne visai malonūs prisiminimai, savigrauža. Verčiau nepradėkite naujų darbų. Apskritai jei reikalai gali palaukti, tai tegul ir palaukia.

Tauras

Kūrybos žmonės patirs didelių vidinių išgyvenimų ir pokyčių. Tinkamas laikas keliauti, pažinti naujus kraštus ir žmones. Nesišalinkite senų draugų, nevenkite ir naujų pažinčių.

Dvyniai

Gresia kivirčas su artimu draugu, bet pirmiausia galvokite apie savo sveikatą. Jei pajusite, kad širdis šlubuoja, nedvejodamas atidėkite geresniems laikams stiprių nervų reikalaujančius darbus. Iš sutuoktinio galite sulaukti dviprasmiško siurprizo.

Vėžys

Turite į ką atsiremti. Šiandienos darbai bus prasmingi ir reikalingi, jei ne šiandien pat, tai ryt ar poryt – tikrai. Pats laikas atsikratyti žalingo įpročio ir formuoti naudingą.

Liūtas

Bendra veikla pastebimai sutvirtins jūsų santykius su namiškiais. Galimas blogas naujienas ar kitas negandas pakelti padės artimųjų supratimas ir šiluma. Tinkamas požiūris ir pačias rimčiausias problemas padės paversti ne tokiomis baisiomis ir visai įveikiamomis.

Mergelė

Daugiau laiko praleiskite su šeima, stiprinkite asmeninius santykius. Jei planuojate atlikti kokį darbą, gali prireikti derinti veiksmus ir įdėti nemažai pastangų. Nemeluokite – jei jau negalite pasakyti tiesos, verčiau nutylėkite.

Svarstyklės

Pasistenkite, kad diena būtų kiek įmanoma ramesnė. Atidžiai rinkitės maistą – galimi virškinimo sutrikimai. Jūsų nuotaikos nepastovumas, blaškymasis erzins aplinkinius.

Skorpionas

Sunkaus fizinio darbo verčiau venkite. Diena tinkama savo galimybėms ir perspektyvoms įvertinti, toli siekiantiems ateities planams kurti. Gali pasitaikyti proga pademonstruoti žinias ar išmintį ir tuo užsitarnauti aplinkinių pagarbą.

Šaulys

Svarbiausia – susidaryti aiškų dienos planą ir nesistengti atsisėsti iš karto ant dviejų kėdžių… Venkite neplanuotų išlaidų pramogoms – šeimos biudžetui tai gali turėti kur kas didesnę įtaką nei jūs manote.

Ožiaragis

Niekaip negalėsite išsivaduoti iš iliuzijų pasaulio. Kankins abejonės, grauš perdėta, neva įžeista savimeilė. Pasistenkite nepiktnaudžiauti alkoholiu ar kitokiais kvaišalais. Galite sužinoti nemalonią jums paslaptį.

Vandenis

Šiandien galite pasikliauti tik savimi. Nauja pažintis leis į daug ką pažvelgti naujomis akimis. Sėkmės galite tikėtis nekomercinėje, visuomeninėje veikloje.

Žuvys

Laukia rimtas pokalbis su partneriu ar artimu draugu. Kuo greičiau išsiaiškinsite nesutarimus ir atleisite vienas kitam, tuo geriau bus jums abiem. Pats laikas atiduoti skolas, bet nesitikėkite gauti pelno pats.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com