Pristatytas vaikams skirtas mobilus telefonas „Samsung Wingo“

Kompanija „Samsung Electronics Co., Ltd.“ pristato „Samsung Wingo“ (modelis S3030), mobilųjį telefoną pritaikytą vaikams, paaugliams ir , pasak kompanijos prane6imo spaudai, kiekvienam norinčiam mėgautis pramogomis ir naudotis saugumo funkcijomis.

 

Žinoma, į jaunimo grupę orientuotas telefonas visų pirma turi išsiskirti išvaizdą. Būtent šia kryptimi „Samsung“ kompanija ir stengėsi padirbėti daugiausia. Neaišku, kiek tai reklama, kiek tikrų tyrimų rezultatai, bet kompanija įsitikinus, jog spalvingo dizaino „Samsung Wingo“ rinksis iš minios bandantys išsiskirti jaunuoliai.

 

„Samsung Wingo“ pristatyme pagrindinis dėmesys akcentuotas į unikalias ekranų temas, kurių pasak gamintojų, neturės kiti modeliai. Tai bus žaismingos temos — monstrų, sniego senio ir vandenyno, papuošti originaliais animuotais veikėjais. Kiek vyresnei auditorijai siūloma kita, pakankami originali idėja – pakeičiamas galinis dangtelis, kuriame esančioje specialioje permatomoje kišenėlėje galima įdėti mėgstamą nuotrauką ar paveikslėlį. Savotiškas „Samsung Wingo“ suasmeninimas – panašu, jog techniškai nesudėtingai realizuotas mažmožis gali surasti savo gerbėjų.

 

Telefonas bus gaminamas 6 spalvų: rožinės, mėlynos, žalios, oranžinės, žydros ir sidabrinės — jų spektras puikiai išsitenka merginų ir vaikinų mėgstamose ribose.

 

Yra specialios funkcijos, skirtos tėvams, kurie negali garantuoti kiek ir kam skambina jų mažyliai. Tam bus galima naudoti netikrą skambutį, kuris netuštins sąskaitos, bet galbūt patenkins vaiko smalsumą. Naudojantis SOS skambučio ir SOS žinutės funkcijomis pavojingose situacijose galima tiesiogiai susisiekti su šeimos nariais ir draugais.

 

Be to, gaminant „Samsung Wingo“ naudojamas perdirbamas ir biologiškai suyrantis bioplastikas, tad bent jau gamintojo nuomone, šis telefonas yra draugiškas aplinkai. „Samsung Wingo“ nudažytas netoksiškais dažais naudojant nealergines medžiagas. Tokiu būdu apsaugoma aplinka ir naudotojų sveikata – tai gana aktualus sprendimas mažus vaikus turintiems tėvams, bet galbūt tokiame amžiuje jiems dar ir to telefono nereikia? Telefono ausinė taip pat pagaminta iš draugiškų aplinkai medžiagų nenaudojant polivinilchlorido (PVC).

 

Papildomą informaciją apie „Samsung Wingo“ ir daug įvairios papildomos medžiagos galima rasti oficialiame telefono tinklapyje Wingo.samsungmobile.com. Nuo lapkričio 21 jame galima parsisiųsti įvairių paveikslėlių siekiant suasmeninti galinį „Samsung Wingo“ dangtelį. Tinklapyje taip pat pateikiama „Samsung Wingo“ skirtų ekrano užsklandų, fono paveikslėlių, kalendorių, žaidimų ir kitų pramogų.

 

Pranešama, jos „Samsung Wingo“ jau galima įsigyti Lietuvoje, o jo kaina siekia 430 Lt. Pats telefono pristatymas gana gražus, o jo realios galimybės bei nauda paaiškės po vartotojų atsiliepimų. Kažkas panašaus buvo bandoma daryti su „Meškafonais“, tačiau sprendžiant pagal tėvų atsiliepimus, projektas nebuvo labai vykęs. Žiūrėsim kaip šią rinkos dalį „šturmuos“ „Samsung“ kompanija.