2008 m. gruodžio 14 d.

349 metų diena, 50 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:34, leidžiasi 15:52. Dienos ilgumas 07:18.
Mėnulio fazė – pilnatis.
Temperatūra – dieną +1 iki +3, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s, naktį 0 iki -2, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s.

 

1795 m. Rusijos imperatorė Jekaterina II paskelbė įsaką dėl dalies Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės teritorijos prisijungimo prie Rusijos imperijos ir padalijimo į dvi gubernijas – Vilniaus ir Slonimo.
2004 m. Žakas Širakas atidarė Mijo tiltą-viaduką pietinėje Prancūzijoje – patį didžiausią pasaulyje.

 

Patarimas – Jei Kūčių rytą pirmas svečias yra vyras – seksis visus metus.

Nepamiršk pasveikinti – Alfredą, Fortunatą, Tarvainą ir Kintvilę.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 14 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Svarbus dalykinis reikalas išsispręs jūsų naudai. Partneriams tinka siūlyti brangius, sudėtingus projektus. Kad ir kuo užsiimsite, neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai. Prieš apsispręsdami dar kartą viską apgalvokite, atidžiai pasverkite. Galimas slaptas meilės nuotykis.

Tauras

Galite daug ko pasiekti – būkite drąsūs. Jumis visi tikės, jūs visus žavėsite, tai – nuostabi diena. Priimkite pasiūlymus iš užsieniečių – tiek dalykinius, tiek romantiškus.

Dvyniai

Jūsų nuotaika giedrėja, jaučiatės tvirčiau. Tinkamas laikas tvarkyti reikalus, vykti į dalykines keliones, taip pat rengti susitikimus su draugais, giminaičiais.

Vėžys

Kiek įtemptas metas: nesivelkite į ginčus, nekritikuokite, nepykite. Verta kur nors išvykti, pakeisti aplinką ir susitikti su bičiuliais. Palanku pasiskolinti pinigų.

Liūtas

Nesiimkite vieni spręsti sudėtingos problemos. Jei galite, patikėkite savo darbus porininkui, sutuoktiniui. Raskite daugiau laiko pasidžiaugti sutuoktinio, mylimo žmogaus draugija.

Mergelė

Netikėtai gali padaugėti užmirštų, atidėtų darbų, tik nepraraskite kantrybės: šiandien viską spėsite. Palanku tvarkyti atsakingus dalykinius reikalus, ypač susijusius su pinigais, kelionėmis ar užsieniečiais.

Svarstyklės

Būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs. Tai itin palanki diena laisvų, kūrybinių profesijų atstovams: pavyks rasti naujų galimybių pasireikšti. Gera proga pasigirti, pasireklamuoti.

Skorpionas

Malonaus nusiraminimo metas, kai reikia pamiršti darbus ir pasinerti į tinginystę (svajones, meilę). Šiandien viskas gražu, ir jūs tą grožį akivaizdžiai pajusite. Palanku priiminėti svarbius sprendimus, susijusius su meile, šeima, vaikais. Ką nors gražaus nupirkite tiems, kuriuos mylite. Papuoškite savo namus.

Šaulys

Staiga suvoksite, kas naudinga, o kas ne, kur meilė, o kur melas. Geras laikas dirbti su sena informacija, konsultuotis su profesionalu, susitikti su įtakingais, svarbiais asmenimis, taip pat pažintims atnaujinti.

Ožiaragis

Nepraraskite saiko jausmo vertindami savo bei partnerių finansines galimybes. Palanku imtis buitinių problemų sprendimo. Galimas netikėtas pamirštos skolos grąžinimas.

Vandenis

Gera diena. Tvarkykite svarbius reikalus, tiesa, jei nebijote rizikuoti. Daug kas priklausys nuo energingumo bei asmeninio įtaigumo.

Žuvys

Likit pasyvūs, nesiimkite nieko nauja, baikite senus darbus. Nebendraukite su tais, kurie ko nors iš jūsų nori, juolab reikalauja. Būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad neklausykite blogų šnekų apie artimuosius bei mylimą asmenį.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com