5 eismo įvykiai per 2 dienas

Lapkričio 5 d. apie 14 val. Algirdo ir Sandėlių gatvių nereguliuojamoje sankryžoje D. K. vairuodama Audi 80 ir būdama neblaivi, sukdama į kairę nedavė kelio tiesiai priešais atvažiuojančiam automobiliui Audi 80, kurį vairavo A. B. ir su juo susidūrė. Abu automobiliai apgadinti. Žmonės nenukentėjo.

 

Lapkričio 5 d. vakare apie 18 val.  Skuodo ir Ventos šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje V. S. ėjo per pėsčiųjų perėją degant draudžiamam signalui ir buvo partrenktas R. P. vairuojamo automobilio Honda Accord. Automobilis apgadintas. Žmonės nenukentėjo.

 

Lapkričio 5 d. 18 val. 42 min. Mažeikių rajone prie įvažiavimo į sodų bendriją „Kurmaičiai” Audi 80 vairuotojas A. M. būdamas neblaivus išvažiavo į priešingą eismo juostą ir atsitrenkė į M. P. vairuojamą Opel Astra automobilį bei nuvažiavo nuo kelio. Abu automobiliai apgadinti. Žmonės nenukentėjo.

 

Lapkričio 6 d. vidurdienį Sedos gatvėje prekybos centro „IKI” (Sedos g. 18) automobilių stovėjimo aikštelėje Chrysles 300M vairuotoja I. Ž. lenkdama Ford Focus automobilį, nepaliko tarpo iš dešinės pusės ir kliudė lenkiamą automobilį. Abu automobiliai apgadinti. Žmonės nenukentėjo.

 

Lapkričio 6 d. apie 21 val. Sodų g. 1 numeriu pažymėto namo kieme Audi 80 vairuotojas, kuris teisės vairuoti įgijęs nebuvo, be to būdamas vidutinio girtumo laipsnio (2,44 promilės), važiuodamas atbuline eiga ir nepalikęs saugaus atstumo iš galo kliudė Audi 80 automobilį ir jį apgadino. Pavažiavęs į priekį kliudė VW Passat automobilį ir jį taip pat apgadino. Žmonės nenukentėjo.