2008 spalio 24 d.

298 metų diena, 43 metų savaitė.

Saulė teka 8:05, leidžiasi 18:01. Dienos ilgumas 09:56.
Mėnulio fazė – delčia.
Temperatūra – dieną +8 iki +10, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-6 m/s .
                     naktį +5 iki +7, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-6 m/s .

Šią dieną 1874 m. pradėjo veikti Nidos švyturys.
Šią dieną 1945 m. įkurta Jungtinių Tautų Organizacija (JTO).

Patarimas –  Neužmušti voro – nelaimė nutiks. Jei netyčia užmušei – permesk žiūpsnelį druskos per petį.

Nepamiršk pasveikinti – Antaną, Daugailą, Švitrigailę, Rapolą ir Gilbertą.

Spalio 24 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Pastaruoju metu susiklosčiusi padėtis itin nestabili, bet kol kas aplinkybės jums palankios. Naudokitės momentu, jis trumpalaikis.

Tauras

Sėkminga diena tiems, kurie ketina pasinaudoti savo žavesiu ir užkariauti rūpimo asmens širdį. Tik būkite atidus, nesupainiokite adreso.

Dvyniai

Tarp tikrovės ir to, ką jūs įsivaizduojate, esminio skirtumo nėra. Tik tiek, kad padėtis ne tokia grėsminga, kaip jums atrodo. Praktiškai niekuo nerizikuojate.

Vėžys

Kuo anksčiau atsikratysite visų „skubių” ir „svarbių” reikalų, tuo geriau. Diena ne pati produktyviausia, o štai pavargti galite greitai ir ilgam.

Liūtas

Šiandien jūsų mintys padrikos, jausmai – prieštaringi, nuotaika – nuolat besikeičianti. Kartais tokia būsena turi savo žavesio, bet pernelyg ilgai joje užsibūti vis dėlto neverta.

Mergelė

Šiandien dar turėsite progą grąžinti atgal netyčia išsprūdusius žodžius. Gerai pagalvokite, ar nieko neįžeidėte pastaruoju metu. Jei taip, neatidėliokite atsiprašymo. Vėliau atstatyti gerus santykius bus kur kas sunkiau.

Svarstyklės

Jei apėmė nenugalimas noras išbandyti ką nors nauja ir nepatirta, nueikite į restoraną ir užsisakykite egzotišką ir visiškai nežinomą patiekalą. Patikėkite, tai bus pats pigiausias ir saugiausias būdas patenkinti savo troškimą.

Skorpionas

Šiandien – emocinės iškrovos diena. Netramdykite jausmų, tegu jie liejasi laisvai (žinoma, būtų puiku apsieiti be kraujo ir aukų). Pernelyg santūriems gresia ilgalaikis stresas ar depresija.

Šaulys

Nešvaistykite pinigų ir energijos. Nors kol kas nei vieno, nei kito jums netrūksta, anksčiau ar vėliau viskam ateina galas. Pasistenkite nepradėti tokių darbų, kurių negalėsite šiandien pat ir baigti.

Ožiaragis

Pasistenkite neįsivelti į nemalonumus, ypač gindamas ne savo interesus. Šiandien jūs turite ką prarasti. Neleiskite, kad žmonės ar aplinkybės įstumtų jus į padėtį be išeities.

Vandenis

Jūsų pasirinktas būdas išreikšti savo susidomėjimą ar simpatiją, ko gera, ne pats tinkamiausias. Vyrai, kurpdami įmantrų komplimentą patinkančiai moteriai, rizikuoja iš didelio rašto išeiti iš krašto. Geriausiu atveju liksite nesuprastas, blogiausiu – išjuoktas.

Žuvys

Šiandien jūsų laukia įdėmaus klausytojo ir subtilaus guodėjo dalia. Labai bloga žmogui, kuris jums iš tiesų rūpi. Nesumenkinkite jo problemos, net jei iš pirmo žvilgsnio ji jums pasirodyti visai ne problema.