Horoskopas ketvirtadieniui 06-02

Avinas – Visko norėsis, viskas atrodys įveikiama. Ir, be abejo, būsite teisūs (kada nors)… Na, o šiandien nepervertinkite savo įtakos, galimybių, ryšių ir būkite saikingesni įsipareigodami.

Tauras – Daugiau laimėsite, jei atsižvelgsite į aplinkinius, partnerius, sutuoktinį, artimuosius, kitaip gresia skandalai, santykių aiškinimasis. Itin paisykite vyresnių už jus valios, jokių ginčų, būkite pasiruošę paaukoti net dalį asmeninių interesų.

 

Dvyniai – Neužsispirkite viską daryti patys, pasinaudokite senais ryšiais ir draugų pagalba, patarimais. Antra dienos pusė palankesnė.

 

Vėžys – Būsite linkę erzintis, nervintis be aiškios priežasties. Todėl venkite skubėti, aplinkiniams kristi į akis. Saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras. Nepatartina pradėti darbų, kuriuos reikės greitai užbaigti.

 

Liūtas – Jus gali mėginti išmušti iš balno, tačiau nekeiskite ankstesnių ketinimų, toliau siekite užsibrėžto tikslo, laikykitės užimtų pozicijų. Nepraraskite tikėjimo savimi, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkę viskuo nusivilti, aklai pasiduoti likimui.

 

Mergelė – Labiau taupykite jėgas, laiką ir pinigus. Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Pavyduliauti irgi nepatartina, vargu ar jūs teisūs.

 

Svarstyklės – Venkite ginčytis, žadėti, tarpininkauti ar už ką nors laiduoti. Tvarkant dalykinius reikalus, tikrinant sveikatą ar kur nors vykstant galima ir lemtinga pažintis.

 

Skorpionas – Jausite, kad sėkmė visai šalia, bet jei mėginsite rizikuoti, teks nusivilti: sėkmė paskutinę akimirką išslys iš rankų. Prasmingiau užsiimti ne veikla, o artimųjų rūpesčiais. Labiau taikykitės prie partnerių, sutuoktinio. Beje, tai, ką slepiate nuo antrosios pusės, šiandien gali paaiškėti.

 

Šaulys – Ne pats geriausias laikas savo sumanymus siūlyti vadovui. Nesivelkite į avantiūras dėl karjeros. Nebūkite karštakošiški, nedarykite rimtų išvadų, kad ir ką išgirsite iš mylimo žmogaus. Derėtų įvykdyti senus pažadus savo vaikams.

 

Ožiaragis – Rytą gali pablogėti savijauta, nuotaika, imti skaudėti galvą. Bet tai tikęs laikas taikytis su kolega ar kreiptis su prašymu į vadovą.

 

Vandenis – Gali pristigti ne tik objektyvumo, bet ir optimizmo, tad galite be reikalo įsivelti į skandalą. Ypač būsite agresyvūs, jei reikės ginti šeimos interesus. Svarbesnius susitikimus, susitarimus, reikšmingų dokumentų tvirtinimą reikėtų atidėti kitai savaitei.

 

Žuvys – Konfliktai, nesėkmės, stresai šiandien išvengiami tik šventiesiems. Jei svarbu ramybė, netvarkykite svarbių reikalų, o jei adrenalinas – jokių apribojimų. Vis dėlto mažiau rizikuokite tvarkydami piniginius, turto, mokesčių, paveldėjimo reikalus ir mažiau pasikliaukite laime.

 

Šaltinis: vytautus.com