Meras susitiko su AB „Orlen Lietuva“ vadovu

Balandžio 20 d. Mažeikių rajono savivaldybės meras Antanas Tenys, mero pavaduotojai Kęstutis Bartkevičius ir Jonas Siminkevičius, Savivaldybės administracijos direktorius Bronius Kryžius priėmė AB „ORLEN Lietuva“ generalinį direktorių, valdybos pirmininką  Ireneusz Fąfara, vidinio administravimo direktorę Jovitą Kačerauskienę, viešųjų ryšių direktorę Aureliją Trakšelienę.

 

Vizito tikslas – susipažinti su naujaisiais Mažeikių rajono vadovais bei aptarti tolesnį bendradarbiavimą.

 

A. Tenys pasidžiaugė balandžio 14 d. Tarybos išrinktais Savivaldybės vadovais. Mero nuomone, jau dabar matyti, kad tai bus darbinga, lanksti komanda, suinteresuota kaip galima geriau spręsti Mažeikių rajono gyventojams rūpimus klausimus.

 

Tarybos pirmininkas domėjosi, kaip beveik metus „ORLEN Lietuva“ vadovaujantis Ireneusz Fąfara jaučiasi Mažeikiuose.

 

„Lenkijoje teko gyventi įvairiuose miestuose. Dabar gyvenu Varšuvoje. Lyginant su visais tais miestais, Mažeikiai – vieta, kur geriausia gyventi. Ir tai aš sakau labai rimtai. Gal tai nėra pats gražiausias, tačiau švarus miestas. Nėra mašinų kamščių. Iš tikrųjų čia saugu ir lengva gyventi“, – sakė generalinis direktorius.

 

Ireneusz Fąfara trumpai apžvelgė situaciją įmonėje, su Savivaldybės vadovais aptarė rajonui svarbių projektų rėmimo galimybes.

 

Mažeikių rajono savivaldybė, ryšių su visuomene skyrius

 

{parasas}