Horoskopas pirmadieniui 12-19

Avinas – Dvilypis metas: nors lydės sėkmė, pripažinimas, seksis tvarkyti svarbius reikalus, kankins ir nerimas bei nepasitenkinimas. Nenumokite ranka – galbūt jūs jaučiate tai, ką nuo savęs slepiate? Šiandien tinka pasigilinti į savo nerimo, baimių priežastis.

Tauras – Gerai imtis atidėtų darbų – jėgų pakaks. Tik neskubėkite: dėl atidumo stokos galite suklysti, ką nors sugadinti, pamesti ar susižeisti.

Dvyniai – Viskas vyks ne taip, kaip jums norisi, o taip, kaip reikia ir kaip siekia jūsų partneriai, kolegos. Protingiausia išeitis – patiems prisiderinti prie žmonių ir aplinkybių.

 

Vėžys – Ne viskas taip blogai, kaip esate linkę manyti, tiktai šiandien nerizikuokite spręsdami finansinius klausimus, nesiaiškinkite meilės santykių, nesivelkite į meilės nuotykius.

 

Liūtas – Verta susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais padėti išplėsti jūsų veiklą ar rasti pelningesnę darbo vietą, – neatstumkite norinčių jums padėti. Palankūs susitikimai su užsieniečiais.

 

Mergelė – Būkite atidesni intuicijai: pajusite, ar jums meluoja, ar siūlo realius dalykus, ar nori apgauti, pasinaudoti ar padėti. Beje, vien žodžiais nepasikliaukite, iš karto tvirtinkite susitarimą, pasiūlymą. Būkite atidesni tėvų skundams.

 

Svarstyklės – Galite nemažai laimėti, būsite energingi ir sumanūs. Tik likite budrūs: galite tapti iliuzijų ar apgaulių auka. Nepatartina dėl ko nors griežtai tartis tvarkant finansinius reikalus – ko gero, tai nebus įvykdyta.

 

Skorpionas – Būkite atidūs bet kokiai jus pasiekiančiai informacijai: ieškokite slaptos prasmės, dalykų, kurių nematote, – tai duos naudos, lems sėkmę. Daugiau klausykite, venkite reikšti savo nuomonę ir neišlaidaukite.

 

Šaulys – Veikite savo nuožiūra, tik stenkitės viską atlikti ramiai, neskubėdami, tuomet darbo vaisiai bus puikūs, sulauksite pripažinimo. Mažiau abejokite, neklausykite, kas ką šneka. Tiesa, paklausyti antrosios pusės nuomonės vertėtų.

 

Ožiaragis – Neblogas metas tvarkyti piniginius, turto reikalus. Galima tvirtinti tik gerai apgalvotus sandorius. Jei pirksite vertingų daiktų, neskubėkite – galite įsigyti brokuotą prekę.

 

Vandenis – Seksis tvarkant įsisenėjusį reikalą, sprendžiant neatidėliotinas, skubias problemas. Nebūkite labai patiklūs, tikrinkite gaunamą informaciją, atidžiau studijuokite dokumentus, jei tektų juos pasirašinėti. Netikėkite paskalomis apie mylimą žmogų.

 

Žuvys – Nesiimkite daug darbų, dažniau ilsėkitės ir pasistenkite anksčiau grįžti namo. Galite sulaukti netikėtos giminaitės ar tėvų, draugų pagalbos. Palanku ieškoti tinkamesnės gyvenamosios vietos.

 

Šaltinis: vytautus.com