2010 m. Spalio 20 d. Trečiadienis

293 metų diena, 42 metų savaitė.

Saulė teka 07:55, leidžiasi 18:12. Dienos ilgumas 10:17. Priešpilnis. 

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +6 iki +8, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +4 iki +6, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 5-7 m/s.

Dienos mintis – Kadangi negalite padaryti visko, ko norite, tai norėkite tik to, ką galite padaryti. (Terencijus)

Sveikiname – Irenas, Gedus, Deiminas, Adelinas, Adeles.

Šiandien: Pasaulinė statistikos diena.

Dienos horoskopas:


Avinas – Šiandien bus nelengva. Gali suerzinti nemalonus įvykis arba gandai, intrigos. Arba tiesiog pasijusite be reikalo nusiplūkęs, iššvaistęs jėgas. Vakare jus šiek tiek atgaivins poezija, menas, muzika, meditacijos. Saugokitės avarijų.

Tauras –
Panašu, kad diena nedžiugins, nes kur bepasisuktumėte trūks pasitikėjimo. Net dėl smulkmenų bus sunku susitarti. Turbūt ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sutartimis.

Dvyniai –
Tikriausiai būsite susirūpinęs pajamų šaltiniais, uždarbio galimybėmis, skolų ar muitų klausimais. Tuo tikslu nusimato ir naudingi, ir nenaudingi susitikimai. Bet koks neatsargumas gali atnešti nemalonių pasekmių.

Vėžys –
Užplūs informacijos lavina, kurią iki vakaro reikės suspėti apdoroti. Visuose reikaluose derėtų daugiau tartis su kolegomis, draugais, šeimos nariais, nes jums prireiks jų pagalbos. Vakare džiugins namų židinys, žinoma, jei jis jaukus.

Liūtas –
Beveik visą dieną suksite galvą, kaip planuoti savo gyvenimą, ateitį, kad viskas būtų gerai ir darbe, ir šeimoje. Nerimausite ir dėl meilės, tarpusavio santykių, vaikų. Panašu, kad ne be pagrindo – gali išryškėti spragos, problemos.

Mergelė –
Nusimato rūpesčiai, susiję su vaikais, sveikata, kūrybiniais projektais. Padidėjęs priešingos lyties dėmesys skatins jus labiau rūpintis išvaizda, higiena. Galbūt apsilankysite masažo kabinete, grožio salone.

Svarstyklės –
Šiandien bus nelengva veikti pagal planą, nes trukdys nenumatytos kliūtys. Kažkokių nemalonumų galite tikėtis iš partnerių, konkurentų. Galbūt sužinosite, kad artimas žmogus jau nebėra jums artimas arba nebenori toks būti.

Skorpionas –
Ši diena nebus maloni dėl didžiulės įtampos bendraujant, tariantis, derantis, tačiau po visų peripetijų jau sugebėsite kitaip pažvelgti į kai kurias problemas. Turėtų išsisklaidyti abejonės asmeninių santykių arba finansų srityje.

Šaulys –
Imsitės reikalų, susijusių su finansais, draudimu, indėliais, alimentais, paskolomis, nuosavybe ar pan. Nepadarykite lemtingos taktinės klaidos. Būkite taupesnis, jei ketinate kažkur toliau vykti artimoje ateityje – prireiks pinigų.

Ožiaragis –
Ši diena iki kaklo panardins į nekasdienius reikalus. Jausite nemažą įtampą. Tačiau galimi dėmesio verti pasiūlymai, naudingi susitarimai, galbūt vienaip ar kitaip ims spręstis kelionių, mokslo ar karjeros klausimai.

Vandenis –
Kur bebūtumėte, darbe ar namuose, nesėdėsite rankų sudėjęs. Jausite vidinį arba išorinį spaudimą iš peties pasidarbuoti. Keistų reakcijų galite tikėtis iš kolegų. Dėl neaiškių priežasčių jūsų elgesys ar planas tikriausiai liks nesuprastas.

Žuvys –
Turėtumėte pakliūti į šaunią draugiją, kuri mėgins jus įtraukti į kolektyvinį projektą, paskatins norą veikti. Tačiau gali paaiškėti, kad ne taip paprasta įgyvendinti bendrus planus. Galbūt teks nusižengti kai kuriems principams, taisyklėms ar pan.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}