2010 m. Lapkričio 17 d. Trečiadienis

321 metų diena, 46 metų savaitė.

Saulė teka 07:50, leidžiasi 16:16. Dienos ilgumas 08:26. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo 0 iki +2, debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 6-8 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, debesuota, šlapdriba. Vėjas rytų, 6-8 m/s.

Dienos mintis – Man regis, gyvenime svarbiausia stengtis nieko neįskaudinti ir guosti nusiminusius. (O. Šrainer)

Sveikiname – Dionyzus, Elžbietas, Grigalius, Getautus, Gilviles, Viktorijas.

Šiandien: Tarptautinė studentų diena.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Šiandieną nusimato šaunūs susitikimai su draugais, kolektyvinės pramogos, smagūs renginiai. Tikėtini nuotaiką pakeliantys komplimentai, patarimai. Atsiras drąsos ir progų išreikšti simpatiją, meilę. Galimas slaptas nuotykis.

Tauras –
Šiandien ne pro šalį gerai pailsėti. Venkite triukšmingų susibūrimų, intensyvios veiklos. Tiktų apsilankyti parodoje, pasimėgauti gera muzika. Galite sulaukti romantiško pasiūlymo, meilės prisipažinimo. Žavėsitės ir žavėsite.

Dvyniai –
Būsite emocionalus ir jausmingas. Tikriausiai pavyks smagiai pabendrauti su jums dvasiškai artimais žmonėmis. Galite tikėtis dovanų, skanių vaišių. Panašu, kad jūsų dėmesio nusipelnys asmuo, kuris seniai to laukia.

Vėžys –
Šiandieną labiausiai norėsis mėgautis žemiškais malonumais. Atrodo, ir šeimos nariai norės to paties, todėl niekas netrukdys ilsėtis, tinginiauti. Pasistenkite nepersivalgyti, rinkitės sportiškesnius, judresnius laisvalaikio leidimo būdus.

Liūtas –
Šiandien pavyks deramai pailsėti, priimti svečius, pasilinksminti. Galbūt nueisite į pramoginį renginį ar romantišką pasimatymą. Nusimato išlaidos, susijusios su technika, transportu, ryšiais, gurmaniškais malonumais.

Mergelė –
Jums šiek tiek trūks optimizmo, pasitikėjimo savimi. Nusimato susitikimai su giminaičiais. Daug galvosite apie meilę, partnerystės santykius. Šia prasme rasite kuo pasidžiaugti ar bent jau kam pasiguosti, paprašyti patarimų.

Svarstyklės –
Būsite draugiškas, linkęs šmaikštauti, flirtuoti, dovanoti šilumą, dėmesį. Nusimato žavus pasimatymas arba šauni šeimyninė pramoga. Jums išties ne pro šalį atitrūkti nuo įgrisusių rūpesčių. Nepagailėkite geranoriško dėmesio savo vaikams.

Skorpionas –
Jausite vidinę harmoniją ir visais būdais sieksite išorinio komforto, gerovės, sutarimo. Puikiai jausitės tvarkingoje, jaukioje aplinkoje, netriukšmingoje kompanijoje. Jei laikotės dietos, bus nelengva, nes neišvengsite progų smaguriauti.

Šaulys –
Šiandien būsite nusiteikęs bendrauti, diskutuoti. Vienam nesinorės nei kur nors eiti, nei ką nors veikti. Bus puiku, jei suderinsite interesus su antrąja puse ir „žiūrėsite viena kryptimi”. Kitų įtaka, paskatinimas šiandien jums bus ypač svarbūs.

Ožiaragis –
Ramybės neduos investicijų, draudimo, mokesčių, paskolų klausimai. Pasistenkite pernelyg nešvaistyti pinigų. Jei panorėsite, galėsite maloniai ir naudingai praleisti laiką su šaunia kompanija.

Vandenis –
Mintys kryps į ateities planus, svajosite apie permainas, keliones. Ši diena atneš palengvėjimą, ypač jeigu ištrūksite iš įprastos aplinkos, praplėsite akiratį, pabendrausite su kitokiais žmonėmis nei kasdien. Galite gauti svarbios informacijos.

Žuvys –
Tikriausiai vyksite į šventinį renginį, viešnagę ir patirsite malonių įspūdžių iš bendravimo su mielais jums žmonėmis, draugais. Tačiau jei kažko nespėjote atlikti, šiandien turėsite rimčiau pasirūpinti buitimi, tėvais.

 

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}