Horoskopas trečiadieniui 12-14

Avinas – Palanki tik pirma dienos pusė, suskubkite sutvarkyti dalykinius reikalus. Tai geras metas ir apsipirkti. Po pietų pasyvus metas, greitai pajusite nuovargį. Vertėtų užsiimti namais, buitimi, tik nepervarkite.

Tauras – Jeigu jums reikia rizikuoti, darykite tai tik po pietų. Ši diena itin gera ilgalaikėms sutartims pasirašyti, tvarkyti šeimos dokumentus.

 

Dvyniai – Iki pietų jus tikrai lydės sėkmė. Vėliau galimi nesklandumai.

 

Vėžys – Darbui, aktyviai veiklai palanki tik pirma dienos pusė. Vėliau pasistenkite atsiriboti nuo darbų – tegu artimieji ir aplinkiniai prisiima didesnę jūsų naštos dalį.

 

Liūtas – Pirma dienos pusė palankesnė. Vėliau būkite atsargesni vairuodami automobilį, dirbdami su aštriais įrankiais. Nesisielokite, jei ne viskas namie klostysis taip, kaip suplanavote, – tai išsispręs.

 

Mergelė – Nerimas, negeros nuojautos išsisklaidys po pietų. Tad jei nuo ryto ne viskas seksis, nenusiminkite, vėliau viskas susitvarkys.

 

Svarstyklės – Geras laikas svarbiems susitikimams, pokalbiams. Pavyks išspręsti svarbų klausimą. Galite sulaukti vertingos pagalbos, bet tik būkite švelnesni savo artimiesiems.

 

Skorpionas – Palanki diena: kad ir ko imsitės, viskas pavyks. Tačiau iki pietų verta užsiimti dalykiniais reikalais, o sau ir šeimai geras laikas po 13 val.

 

Šaulys – Jums geras laikas tik iki 13 val., vėliau nebereikėtų savęs niekuo varginti. Derėtų pasaugoti sveikatą ir ramybę.

 

Ožiaragis – Ryto laikas ramus, bet netinkamas jokiems svarbiems reikalams tvarkyti. Jeigu nuspręsite nuveikti ką nors reikšminga, reikėtų tai planuoti po 13 val.

 

Vandenis – Gera diena: jums pakaks energijos ir sėkmės. Tik venkite vakare ginčų su artimaisiais, o jų gali kilti, nes norėsis grįžti prie senų nuoskaudų, atsigriebti už kažkada pralaimėtus „mūšius“.

 

Žuvys – Nors jums sunku, įvykiai palengvėle ims klostytis palankesne linkme. Tiesa, rytdienai skubių darbų neatidėkite – šiandien daug atliksite ir sėkmingiau reikalus sutvarkysite.

 

Šaltinis: vytautus.com