2010 m. Gruodžio 21 d. Antradienis

355 metų diena, 51 metų savaitė.

Saulė teka 08:39, leidžiasi 15:53. Dienos ilgumas 07:14. Pilnatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -5 iki -7, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -10 iki -12, giedra, be kritulių. Vėjas pietų, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Visada būk savo valios šeimininkas ir savo sąžinės vergas. (M. Ebner-Ešenbac)

Sveikiname – Norgaudes, Girenes, Tomus.

Šiandien: Žiemos saulėgrįža, Elnio devyniaragio šventė.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Šiandien jums seksis daryti įspūdį aplinkiniams. Nepatartina švaistytis tuščiais pažadais ir prisiimti abejotinus įsipareigojimus, net jei patirsite kolektyvinį spaudimą. Jūsų noras flirtuoti kels rūpestį antrajai pusei.

Tauras –
Panašu, kad kažkas privers jus pasijusti nejaukiai ir nesaugiai. Tikėtinas išsisukinėjimas, melas, nelegali veikla ar jos išaiškinimas, intrigos. Saugokitės vagių, šmeižto. Vakare gali nudžiuginti dovana, staigmena arba viliojantis pažadas.

Dvyniai –
Ši diena privers pasirūpinti užmirštais dalykais – nebaigtais darbais, sveikatos problemomis. Lengva pasiduoti pavojingai pagundai, susikompromituoti. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi. Vakare tikėtinas pobūvis arba kita pramoga.

Vėžys –
Sutelksite dėmesį į labai žemiškus dalykus. Gali nutikti taip, kad į jūsų kišenę priplūs pinigų arba netikėtai daug jų ištekės. Saugokitės nuostolio, žalos. Derantis, tariantis lengva kažko neįvertinti ir įklimpti į ilgalaikes problemas.

Liūtas –
Pavojai, nuostoliai šiandien tykos kelyje, reikaluose su technika. Jei tvarkysite dokumentus, aklai nepasirašinėkite, nes galite nukentėti dėl neapdairumo, neįsigilinimo į sąlygas. Džiaugsmą teiks meilė, kūryba, žaidimai, sportas.

Mergelė –
Šiandien turbūt neišvengsite rūpesčių dėl namų ir artimųjų, kuriems nelabai sekasi. Kontroliuokite emocijas, kad neįžeistumėte pašnekovo. Išlaidausite sveikatos arba grožio, įvaizdžio reikmėms. Dėl to šiek tiek nerimausite.

Svarstyklės –
Būkite labai atsakingas, priimdamas sprendimus, susijusius su vaikais ir darbo reikalais. Finansinės ir meilės avantiūros gali atnešti rimtų problemų. Lengva bus sugadinti svarbius santykius, bet sunku ištaisyti.

Skorpionas –
Darbas reikalaus ypatingo atsakingumo ir apdairumo. Galimas kompromituojamas nutikimas darbe arba padidės įtampa dėl numatomų reformų, klibančių pozicijų išsaugojimo.

Šaulys –
Jumis labai domėsis priešingos lyties atstovai arba pats pasijusite suintriguotas. Tačiau galite daug ką sugadinti savo reiklumu ar spaudimu, netaktišku elgesiu. Gali būti, kad konkuruosite dėl patinkančio asmens ar darbo, bylinėsitės, derėsitės.

Ožiaragis –
Tikėtina, kad neišvengsite nemalonių finansinių rūpesčių. Teks skubiai tvarkyti reikalą, susijusį su paveldėjimu, draudimu, mokesčiais, paskolomis. Dėl įsiskolinimo, žalos gresia teisiniai nemalonumai. Pasikonsultuokite su specialistais.

Vandenis –
Laukia sunkus pokalbis su įtakingu asmeniu, sudėtinga teisinė arba finansinė problema. Tačiau širdį džiugins meilė, draugystė, vaikų pastangos jūsų nenuvilti arba planuojama kelionė, susitikimas su jums svarbiu asmeniu ar pan.

Žuvys –
Sunku bus realizuoti profesinius sumanymus netgi pasitelkus jums pavaldžius ir pritariančius žmones. Tikėtinas nelengvas pokalbis su darbdaviu ar pareigūnu. Galimas daug lemiantis patikrinimas, atestacija, atsakinga komandiruotė.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}