Knygynų tinklas „Pegasas“ rekomenduoja Burned Kristin Cast, P. C. Cast knygą „Sužeistoji. Ciklo „Nakties namai“ 7-oji knyga“

Kai draugai ima nepasitikėti vieni kitais, tamsa sutirštėja…

Nakties namus apgaubė tamsa. Zojos Redbird siela sudužo. Priblokšta Hito mirties ji trokšta amžinai pasilikti Anapusiniame pasaulyje ir sparčiai blėsta. Menksta viltys, kad ji įstengs išgyti laiku ir spės kartu su bičiuliais išgelbėti pasaulį.

Jai padėti gali tik Starkas. Karys turi sugalvoti, kaip pakliūti pas Zoją. Aukščiausioji vampyrų taryba mano, kad dėl to jam teks numirti. O tada Zoja tikrai nuleis rankas. Liko vos septynios dienos.

 

Geriausia draugė Stivė Rei nori padėti Zojai, bet ir pati prisivirė košės. Blogi raudonieji jaunikliai nerimsta, ir šįsyk net Stivė Rei neįstengs jų išgelbėti. Jos lyg ir vaikinas Dalasas mielas, bet per daug kaišioja nosį, kur nereikia. Iš tikrųjų Stivė Rei slepia paslaptį, galinčią padėti sugrąžinti Zoją.

 

O pačiame įvykių sūkuryje – Afroditė: buvusi jauniklė, turtuolių dukrelė, visiška pragaro žiežula (ir tuo besididžiuojanti). Ją lanko varginantys ateities regėjimai, bet dabar Niktė nutarė pati byloti Afroditės lūpomis, nesvarbu, ar Afroditė to nori, ar ne. Afroditė yra savanaudė, bet ant svarstyklių padėtas Zojos likimas.

 

{pegasas2}