Ką byloja apie moterį automobilio spalva

Psichologai teigia, kad dar netekėjusi moteris visuomet renkasi ryškesnės spalvos automobilį, dažniausiai raudoną. Tuo tarpu ištekėjusios moterys važinėja ramesnių spalvų automobiliais. Kiekviena spalva turi tam tikrų reikšmių.

Raudona spalva rodo, kad moteris yra aistringa ir sunkiai pažabojama. Be to, tokios spalvos automobilis byloja, kad ji gauna didesnes pajamas.

 

Oranžinė. Šios spalvos automobilį nelengva rasti. Tokios spalvos automobilis parodo, jog moteris trokšta atkreipti dėmesį. Be to, yra originali.

 

Geltona. Šios spalvos automobilių nėra daug, tačiau kelios kompanijos tokius gamina. Jei moteris vairuoja geltonos spalvos automobilį, yra pasitikinti savimi. Jai patinka linksmintis ir nebijo būti vaiku.

 

Žalia yra gamtos spalva. Žmogus, kuris renkasi šios spalvos automobilį, yra sąžiningas ir doras, moka tvardyti emocijas įtemptose situacijose.

 

Mėlyna. Tokios spalvos automobilį renkasi ištikima moteris. Ji vertina santykius, yra rami ir taiki. Taip pat turi stiprų motinišką instinktą.

 

Violetinė. Didinga spalva. Jei moteris išsirinko tokios spalvos automobilį, ji puoselėja grožį, bet ir yra ryžtinga bei pasitikinti savimi vairuotoja.

 

Rožinė. Šios spalvos automobilių taip nėra tiek daug, kad būtų lengva juos surasti. Jei moteriai patinka toks automobilis, ji yra ta, kurią lengva apgauti. Tačiau ji visuomet šypsosi ir rūpinasi sveikata.

 

Ruda. Jei moteris turi rudos spalvos automobilį, ji yra patikima, praktiška ir neapsimetinėjanti, taip pat draugiška ir atsakinga, todėl su ja verta draugauti.

 

Juodas automobilis įkūnija jėgą ir valdžią. Tai tarsi Centrinė žvalgybos valdyba (ČŽV) arba kokia nors slapta tarnyba. Jei moters automobilis juodas, ji yra pasitikinti savimi. Kelyje stengiasi aplenkti kitus.

 

Baltų automobilių gatvėse sutinkame daug. Apie jų vairuotojus iš karto pagalvojame, kad jie rūpinasi savo automobiliu, jo švara. Jei moters automobilis baltas, ji yra labai atsargi. Be to, jaučiasi labai nejaukiai, jei jos automobilis nešvarus.

 

Pilka. Jei pilka spalva simbolizuoja niūrumą kalbant apie drabužius, interjerą ar meną, automobiliui ši spalva yra patogi spalva. Ji simbolizuoja pastovumą ir pasitikėjimą savimi.

 

Sidabrinė spalva simbolizuoja prestižą,turtingumą ir prabangą. Asmuo, turintis pilkos spalvos automobilį, visuomet nori pabrėžti šiuos dalykus.

 

Auksinė. Ši spalva simbolizuoja išdidumą ir turtingumą. Jei moters automobilis auksinės spalvos, ji tikrai nori būti pastebėta. Ji parodo, kad yra turtinga ir nepriklausoma.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}