Sekso pozos nusako vyro charakterį

Тaip, kaip vyras elgiasi lovoje, kokias sekso pozas jis mėgsta, galima daug ką pasakyti apie jo charakterį. Todėl norėdamos išsirinkti tinkamą partnerį, reikėtų atkreipti į tai dėmesį!

Pirmiausiai reikėtų atkreipti dėmesį, kaip vyras elgiasi preliudijos metu. Jei partneriui rūpi, kad būtų romantiška aplinka: uždega aromatingas žvakes ir panašiai, tai jis padarys viską, kad suteiktų moteriai kuo daugiau malonumų.

Jei mylėdamasis jis pažvelgia moteriai į akis, vadinasi, jaučia jai stiprius jausmus ir jam svarbu, ką ji jaučia. O jei bučiuoja labai atsargiai ir švelniai, vadinasi, truputėlį jaudinasi ir galvoja, kaip geriau būtų suteikti malonumą moteriai.

 

Taip pat daug ką galima pasakyti apie vyrą, priklausomai nuo to, kokia poza jam patinka mylėtis. Jei jam labiau prie širdies poza „vyras iš nugaros“, tai reiškia, kad partneris – pasitiki savimi ir mėgsta kontroliuoti situaciją. Tai iš esmės geros savybės, tačiau tokiu atveju vyras gali atrodyti pernelyg pasitikintis savimi ir elgtis tik taip, kaip jam patinka, visiškai neatsižvelgdamas į partnerės norus.

 

Be to, mylintis šia poza, vyras išvengia moters žvilgsnio, o tai gali reikšti, kad partneris teikia pirmenybę šiai pozai dėl to, kad nemėgsta demonstruoti savo emocijų net ir mylimai moteriai.

 

Jei vyras neabejingas pozai „šonu ir veidu į veidą“, tai reiškia, kad jis nori kaip galima daugiau jausti moters artumą. O taip pat ir signalas, kad jis gali būti neužtikrintas moters jausmais, todėl jam ir norisi, kad moteris įrodytų, jog jis jai – brangus. Kaip ten bebūtų, bet vyras, mėgstantis šią pozą, jausmingas iš švelnus meilužis.

 

Manoma, kad tie vyrai, kurie mėgsta pozą „moteris viršuje“ – egoistai, norintys, kad partnerė už juos atliktų visus „darbus“. Tačiau tai tik dalis tiesos, nes taip mylėdamiesi vyrai galvoja ne tik apie save, bet ir apie moterį. Mat daugumai moterų būtent šia poza lengviausia pasiekti orgazmą.

 

Jei partneris įvairius meilės žaidimus mėgsta užbaigti tradicine „misionieriaus“ poza – tai reiškia, kad jis viską daro kaip reikiant, todėl juo galima pasitikėti. Be to, toks vyras niekada nepaliks vienos moters jai atsidūrus sudėtingoje gyvenimiškoje situacijoje. Jis taip pat siekia, kad santykiai būtų stabilūs ir ilgalaikiai, tačiau tos moterys, kurios galvoja, kad gyvenimas – tai nuolatinė šventė, toks vyras bus per daug nuobodus.

 

Iš karto pasimylėjus – pats geriausias laikas suprasti, ką iš tikrųjų jaučia vyras. Jei pasiekęs orgazmą, jis iš karto nusisuka ant kito šono ir užknarkia, vadinasi, jam visai nerūpi moters emocijos. Tai – taip pat ir įspėjantis signalas, kad tam vyrui iš moters reikia tik sekso ir jis nejaučia jai jokių jausmų.

 

{alfa2}