Pagal vyro elgesį įsimylėjus galima spręsti, ar jis bus turtingas

Atlikite savitą testą, leidžiantį pagal vyro elgesį įsimylėjus prognozuoti jo finansines perspektyvas.

S. Doesas siūlo „romantinį – finansinį“ vyro įvertinimą iki santuokos. Jo nuomone, tam pakaktų apžvelgti kelis kriterijus.

Pasimatymų laikas. Vyras, kuris renkasi rytinį pasimatymą, sunkiau susikaupia darbui (nebent dirbtų naktinėje pamainoje). Jis aiškiai praneša, kad meilė ir kiti malonumai jam svarbiau už karjerą.

Pasimatymų dažnumas. Pasitikintis savimi ir turintis svarbių tikslų vyras tikisi, kad meilės džiaugsmai jo neaplenks, todėl nesijaučia taip, lyg tuoj praras paskutinę galimybę susitikti su geidžiama moterimi. Jį patenkintų pora susitikimų per savaitę. Be to, jam labiau rūpi pasimatymo kokybė nei kiekybė, todėl jis stengiasi, kad kiekvienas pasimatymas būtų įsimintinas.

 

Išradingumas. Vyras, kuris ateityje taps turtingas, nebūna visiškai patenkintas ir nesako: „Daugiau nieko nenorėčiau.“ Jis vis bando įsiūlyti naujų nuotykių, kelionių ar pramogų. Kita vertus, šios bei kitos įdomybės jam greičiau ir nusibosta. Todėl, kartą pabandęs, jis vėl mielai renkasi įprastą bendrą poilsį – vakarienę prie televizoriaus. Bet jei draugė nenorės nieko naujo išbandyti, labai įsižeis.

 

Glamonės. Aiškiai skiriasi galinčių praturtėti ir bandysiančių skolintis tam, kad grąžintų skolą, apsikabinimai po pasimylėjimo. Būsimiems milijonieriams patinka, kai draugė juos švelniai apkabina ir padeda galvą jiems ant peties. Tas, kuris mėgsta pats apsikabinti mylimąją ir užmigti ant jos krūtinės, turi mažesnius šansus pasiekti materialinę gerovę.

 

Kiekvieną iš suminėtų elgesio ypatumų galima įvertinti 10 balų ir pasidžiaugti malonumu, rašant pažymį (10 balų reikštų „visada“, o 1 balas – „niekada“). Suprantama, save ar artimuosius vertinti visada keblu. Tačiau jei bendras įvertinimas viršys trisdešimt balų, labai tikėtina, kad vyras, surinkęs tiek balų, kad ir kuo užsiimtų, pinigai patys plauks jam į rankas. Nuo 10 iki 25 balų rezultatas reiškia, kad veikiausiai nei jachtos, nei vilos Kanaruose nepavyks įgyti, bet sau ir šeimos išlaikymui pinigų nepritrūks. Jeigu surinkta mažiau nei 10 balų, tiktų prisiminti priežodį: „Ne piniguose laimė.“

 

Suprantama, kad tokie tyrimai ir skaičiavimai kartais daugiau pasižymi humoru nei moksliniu tikslumu. Kita vertus, jie yra tarsi atsvara vargo ir kentėjimų nuostatoms, kurios dažnai sukelia daugiau rūpesčių nei realūs sunkumai.

 

 {alfa2}