Ką nagų forma sako apie moterį?

Šiandien manikiūro variantų apstu: nuo klasikinio prancūziško iki ekscentriškos nagų dailės. Nagų forma taip pat gali būti kuo įvairiausia: kvadratinė, ovali, nusmailinta. Kokį manikiūrą pasirinkti? Pasirodo, šis moters pasirinkimas ir nagų forma, kurią jai dovanojo motušė gamta, gali atskleisti charakterį!

Kvadratiniai nagai. Ji nelinkusi rodyti savo jausmų ir emocijų viešai. Šią moterį sunku įkalbėti, primesti savo nuomonę. Niekada netiki vien žodžiais – yra linkusi visada patikrinti, ar jie atitinka teisybę ar bent jau paklūsta logikai. Neapkenčia kritikos.

 

Paprastai tokių žmonių savigarbos kartelė kilstelėta aukščiau nei vidutiniškai. Tokią nagų formą turintys žmonės nepasiduoda savigraužai. Tiesa, retai kada pagaili ir kitų. Jie patys – stiprios asmenybės, todėl nelinkę aplinkiniams atleisti jų silpnumo.

 

Apie moters charakterį pagal pasirinktą manikiūrą daugiausia pasakys lako spalva. Jei dažniau renkasi ryškias, agresyvias spalvas (raudona, ryškiai geltona, oranžinė, violetinė) – yra nuožmi, neatleis net ir menkiausių klaidų, pretendentams į širdį nebus suteiktas antras šansas.

 

Jei renkasi ramią spalvą – yra uždara, saugo savo asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais ir labai atsargiai leidžiasi į naujas pažintis.

 

Prancūziškas manikiūras sufleruoja, kad moteris yra drąsi, pasirengusi eksperimentams.

 

Ties galiuku platėjantys nagai. Tai vadinamasis kastuvėlio tipas. Romantikos iš jos geriau nesitikėti. Ši moteris pragmatiška, apskaičiuoja kiekvieną žingsnį, nuosekliai siekia savo tikslo. Daug tokių žmonių nevengia ir lipti per kitų galvas.

 

Dažniau renkasi pastelinių spalvų laką? Net jei jį papildo blizgiomis akutėmis ar nagų dailės štrichais, vis tiek veikiausiai meilės reikaluose stokoja fantazijos. Tačiau yra sutverta tvarkingai, tvirtai šeimai – moka tvarkyti buitinius reikalus. Jos namai kvepės švarutėliais skalbiniais ir gardžiais valgiais. Tačiau audringas seksas mažai tikėtinas.

 

Jei pasirenka prancūzišką manikiūrą, puikiai žino, ko nori iš gyvenimo. Ir netgi žino, kaip tai gauti. Pasikliauja savo patirtimi, bet mokosi ir iš svetimų klaidų. Įtikinti ją ką nors išbandyti pirmą kartą itin sudėtinga.

 

Stačiakampio formos nagai. Gyvena principu „kodėl gi nepabandžius?“ Ją lengva įtikinti kur nors dalyvauti ar surizikuoti. Tiesa, retai kas suspėja įtikinti, nes pati veržiasi link naujovių ir yra linkusi užimti lyderės poziciją – tiek darbe, tiek meilėje. Ypač jei savo nagučiams renkasi ramių spalvų manikiūrą.

 

Tačiau jei nagai nulakuoti itin ryškių spalvų laku, veikiausiai už stiprios moters fasado slepiasi nepasitikinti savimi mergaičiukė, kuriai reikia atsiremti į kieno nors stiprius pečius. Tiesa, savo silpnumą ir vidines abejones ji atskleistų tik labai artimam žmogui, toli gražu ne bet kam.

 

Smailėjantys nagai. Iš prigimties yra aristokratė, fantazuotoja ir romantikė. Su ja nenuobodžiausi. Lengvai bendrauja, yra maloni pašnekovė, jos jumoro jausmas puikus. Tačiau nuotaikos keičiasi kaip pavasario vėjas, taigi daugybė darbų, kurių imasi, taip ir lieka nepabaigti.

 

Visos šios savybės tik dar stipriau pasireiškia jei ji prisiekusi prancūziško manikiūro gerbėja. Jei dažniau renkasi švelnių, neutralių spalvų laką, yra dvilypė asmenybė, po neprieinamumo kauke slepi savo sentimentaliąją pusę.

 

Ryškiaspalvis lakas rodo, kad sieloje vis dar yra šiek tiek vaikas, trokšta, kad ją globotų ir gintų.

 

Apvalūs nagai. Joje stipriai reiškiasi potraukis motinystei. Greta jos vyrai visada jaučiasi jaukiai, ramiai. Šios moters tikrasis pašaukimas – namų židinys. Net jei pati to dar nespėjo įsisąmoninti.

 

Jei nagai nulakuoti ultramadingomis, agresyviomis spalvomis, tai reiškia, kad jos nebetenkina ramus ir gal kiek nuobodokas gyvenimas, trokšta permainų ir naujovių.

 

Pasteliniai manikiūro tonai rodo, kad nieko neslepia nuo aplinkinių, yra tiesi ir atvira.

 

Prancūziškas manikiūras – tai signalas, kad ši moteris retai sutinkama asmenybė, kurioje dera ir prabanga, ir paprastumas.

 

Savaime suprantama, visas paminėtas išvadas galima daryti tik tais atvejais, kai vienas ar kitas manikiūro tipas vyrauja nuolat. Tačiau jei savo nagučius moteris tvarkosi įvairiai – yra kur kas sudėtingesnė asmenybė, sunkiau nuspėjama ir įvairiapusiškesnė, nei čia išvardytieji tipai.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}