Įdaryti „Taleriai“

Jums reikės:

1 pak. (150 g) „Telerių“ su pelėsiniu sūriu ar prieskoniais;

350 g kalakutienos faršo;

100 g avižinių dribsnių;

1-2 kiaušinių;

1-2 šaukštelių garstyčių;

vidutinio dydžio svogūno;

3-4 česnakų skiltelių;

pusės pakelio mėsos priekonių;

200 g aliejaus.

Gaminimas

                
Svogūną ir česnakų skilteles smulkiai supjaustykite. Avižinius dribsnius užpilkite šiltu virintu vandeniu ir keletą minučių palaikykite, kad suminkštėtų. Visus komponentus sumaišykite – tai „Talerių“ įdaras.

 

Ant stalo išdėstykite „Talerius“ rašto koriuku į viršų ir ant kiekvieno arbatiniu šaukšteliu uždėkite pasiruošto įdaro. Tada, jau rašto koriuku į apačią – uždangstykite, prispausdami įdarą tiek, kad neištrykštų per kraštus.

 

Pasiruoštus „Talerius“ virkite aliejuje gruzdintuvėje ar keptuvėje.

 

Skanaus!

 

{parasas}