Įdaryti „Taleriai“
Jums reikės:
1 pak. (150 g) „Telerių“ su pelėsiniu sūriu ar prieskoniais;
350 g kalakutienos faršo;
100 g avižinių dribsnių;
1-2 kiaušinių;
1-2 šaukštelių garstyčių;
vidutinio dydžio svogūno;
3-4 česnakų skiltelių;
pusės pakelio mėsos priekonių;
200 g aliejaus.
Gaminimas
Svogūną ir česnakų skilteles smulkiai supjaustykite. Avižinius dribsnius užpilkite šiltu virintu vandeniu ir keletą minučių palaikykite, kad suminkštėtų. Visus komponentus sumaišykite – tai „Talerių“ įdaras.
Ant stalo išdėstykite „Talerius“ rašto koriuku į viršų ir ant kiekvieno arbatiniu šaukšteliu uždėkite pasiruošto įdaro. Tada, jau rašto koriuku į apačią – uždangstykite, prispausdami įdarą tiek, kad neištrykštų per kraštus.
Pasiruoštus „Talerius“ virkite aliejuje gruzdintuvėje ar keptuvėje.
Skanaus!
{parasas}