Horoskopas penktadieniui 11-18

Avinas – Puiki proga ko nors imtis bendrai, bent jau nieko sunkaus ar svarbaus nedarykite vieni. Geras laikas deryboms, trumpalaikiams susitarimams. Pasistenkite malonia staigmena nudžiuginti savo porą.

Tauras – Sunkoka diena. Kad būtumėte stipresni kritišką akimirką, nesipykite su tais, kurie jus remia ir myli, ir pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais ir antrąja puse. Tai padės įveikti sunkumus.

 

Dvyniai – Galite gauti intriguojamų naujo darbo, tolimos kelionės ar net gyvenimo užsienyje pasiūlymų, tačiau dabar ne laikas priimti sprendimus: reikia laiko viską ramiai pasvarstyti. Spręskite painius klausimus – rasite tinkamus atsakymus.

 

Vėžys – Jums pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Spręskite sudėtingas profesines, individualios veiklos finansavimo problemas. Būkite atidesni artimųjų nuotaikoms ir mažiau juos mokykite.

 

Liūtas – Nors diena sėkminga, jausite įtampą. Būkite atidesni atlikdami kasdienius darbus, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, galima painiava ir dirbant su dokumentais.

 

Mergelė – Šiandien imkitės tik būtiniausių darbų ir neatsisakykite talkininkų. Būkite atidesni prie vairo, nesinešiokite didelių pinigų sumų. Vėlų vakarą galima maloni staigmena.

 

Svarstyklės – Taps svarbu elgtis energingai, ryžtingai, bet ne agresyviai. Geras laikas lyderiams, siekiantiems apie save suburti ir suvienyti kolektyvą.

 

Skorpionas – Keista diena: kai jausitės teisūs, aplinkiniai tai neigs, tačiau jeigu abejosite savo sugebėjimais, – atvirkščiai, sulauksite palaikymo. Beje, šiandien galite nukentėti dėl išsiblaškymo ir per didelio patiklumo, dėl nemokėjimo įvertinti realių galimybių.

 

Šaulys – Būkite lankstesni, draugiškesni – aplinkinių parama šiandien bus lemtinga. Galimos malonios pažintys transporte ir viešosiose vietose. Tinka skolintis pinigų.

 

Ožiaragis – Tai ne jūsų jėgos metas, ir jei jums reikia pakovoti už save, atidėkite tai rytdienai. O šiandien būkite atidesni šeimos valiai, venkite prieštarauti kolektyvui – ieškokite sąjungininkų, draugų. Neblogas laikas ieškoti pinigų naujam būstui įsigyti.

 

Vandenis – Sėkminga diena. Lengvai ir greitai įveiksite sunkias užduotis, palankiomis sąlygomis susitarsite jums svarbiu reikalu. Palankūs romantiški pasimatymai.

 

Žuvys – Nesiblaškykite, susikaupkite ir sutelkite jėgas – tai itin darbingas metas, kai galima lengvai įveikti susikaupusius, atidėtus darbus. Galima pasirašyti trumpalaikes darbo sutartis. Meilės pasimatymams netinkamas laikas, tiesa, darbe gali užsimegzti romantiškas ryšys.

 

Šaltinis: vytautus.com