Kokia piniginė atneš turtus pagal fengšui?

Visi norime būti turtingi, tačiau ką daryti, kad tie pinigai imtų ir iš dangaus nukristų? Anot fengšui, piniginės spalva ir medžiaga turi reikšmę materialinei gerovei.

Piniginės medžiaga. Fengšui ekspertai teigia, kad norint sulaukti materialinės gerovės, reikėtų vengti iš sintetinių pluoštų ar dirbtinės odos pagamintų piniginių. Tinkamiausia medžiaga – natūrali oda arba zomša.

 

Piniginės spalva. Materialinę gerovę užtikrina ir piniginės spalva. Norėdami turėti pinigų, rinkitės ryškiai raudoną arba geltoną piniginę. Juoda piniginė nėra pats geriausias sprendimas, tačiau padėtį švelnina kelios monetos, supakuotos raudoname maišelyje. Nešiokitės jas piniginėje.

 

Fengšui patarimai. Jei norite turėti pinigų, neleiskite, kad piniginė būtų tuščia. Joje turėtų būti bent kreditinės kortelės, parduotuvių čekiai ar kitų valstybių monetos, parsivežtos iš kelionių.

 

Ant savo darbo stalo būtinai laikykite raudoną vokelį, su keliomis monetomis, kasdien į jį pažiūrėję galvokite, kad jums reikalingi pinigai ir būtinai turėkite tikslų – ką su tais pinigais veiksite.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}