Horoskopas antradieniui 10-25

Avinas – Pasikeitimai darbe, moksle gali jus išmušti iš vėžių. Kas beįvyktų, tai tikriausiai susireguliuos, tad neverta nervintis. Neparodykite nepagarbos kolegoms, klientams. Gerai paanalizavęs suprasite, kad turite dar neišsemtų rezervų.

Tauras – Galimi netikėtumai dalykinėje srityje. Gana aiškiai suvoksite, kas negerai ir ką reikia daryti. Optimizmas ir teigiamas savęs vertinimas išeis į naudą. Galite sulaukti komplimentų, netikėtų pasiūlymų.

 

Dvyniai – Seksis išsiveržti iš kasdieninės rutinos, kažką pakeisti savo aplinkoje, užsiėmimuose. Tačiau dėl kontaktų bei veiklos gausos, nuovargio, išsiblaškymo galite padaryti klaidų, nespėti užbaigti planinių darbų. Popiet patartina daugiau ilsėtis.

 

Vėžys – Keistų sutapimų bei netikėtumų diena. Gali pildytis kai kurie prietarai ir baimės. Aplinkybės privers labiau pasirūpinti savo ir aplinkinių sveikata, reabilitacija. Tačiau galima ir netikėta sėkmė ten, kur jau buvote praradęs bet kokią viltį.

 

Liūtas – Emocijų bus nors vežimu vežk. Nenuleiskite rankų dėl netikėto akibrokšto ar iššūkio. Galite tikėtis sėkmės, jei mėginsite sudaryti sutartį, užmegzti pageidaujamą ryšį. Kita vertus, lengva apsigauti dėl pirkinių, meiles, pramogos.

 

Mergelė – Turėtų neblogai sektis komerciniai, nuosavybės reikalai, bet galimas konfliktas dėl bendrų pinigų ar pelno pasidalijimo. Galite gauti žinią, kuri primins neišspręstą problemą, įsipareigojimą arba praneš apie susirgusį giminaitį.

 

Svarstyklės – Aktualūs turėtų būti mokslo ir kultūros klausimai. Galbūt uoliai ruošitės pristatymui, egzaminui, konkursui. Stenkitės būti kuo racionalesnis ir santūresnis, kad išvengtumėte galimo nuostolio ir neįskaudintumėte artimo žmogaus.

 

Skorpionas – Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems. Į nesunkiai įveikiamas problemas žiūrėkite su humoru. Tačiau juoktis galite tik iš savo smulkių nesėkmių, o į kitus turite reaguoti pagarbiai. Galbūt užplūs meilės jausmai, kūrybinis įkvėpimas.

 

Šaulys – Ši diena žada nekasdieniškų įspūdžių. Jūsų vaizduotė bus gana laki. Tai leis su ypatingu polėkiu įgyvendinti kai kurias kūrybines svajones. Gali kamuoti mokslinio, etinio ar juridinio pobūdžio klausimai. Itin saugokite sveikatą.

 

Ožiaragis – Būsite nusiteikęs fantazuoti, todėl galite iškrėsti ar patirti kažką tokio, ko vėliau nesugebėsite paaiškinti. Padarykite pirmą žingsnį į suartėjimą su svarbiu jums žmogumi. Būkite nuoširdus ir nebijokite atskleisti jausmų, jei jie tikri.

 

Vandenis – Galite nemažai nuveikti ieškodamas reikalingų ryšių, sutarčių. Valdys prieštaringi jausmai. Jei jums atrodo, kad antroji pusė jūsų nevertina, gali kilti noras pikantiškų įspūdžių ieškoti už namų sienų. Tikėtini finansiniai rūpesčiai.

 

Žuvys – Kursite planus, kaip paspartinti tai, ko tikitės. Dėl kitų žmonių trukdymo šiuo metu tai gali būti sudėtinga. Galbūt patirsite konkurentų spaudimą ar kažkieno pavydą, teks ką nors dalintis ar aiškintis. Gali kamuoti slapta etine dilema.

 

Šaltinis: vytautus.com