Horoskopas penktadieniui 10-14

Avinas – Neišsisukinėkite, atvirai pasišnekėkite apie jausmus – būsite suprasti. Diena gera pakalbėti su mylimu asmeniu apie būsimą šeimą. Svarbių dalykinių reikalų tvarkymą atidėkite.

Tauras – Nenueiti į pasimatymą ar nepaskambinti mylimam žmogui – neatleistina klaida. Tad vadovaukitės meilės įstatymais, ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Galite išgirsti netikėtų meilės prisipažinimų.

 

Dvyniai – Pakilią meilės nuotaiką temdys neįsimylėjusių biurokratų ribotumas, darbų banalumas, gendanti darbo technika. Tačiau nestigs pagalbininkų, kurie visaip demonstruos savo atsidavimą. Gali įsižiebti tarnybinis romanas. Kitaip kalbant, viskas, kas šiandien nutiks, tik į gera.

 

Vėžys – Būkite atidūs, kuo galima pasitikėti, o ko derėtų vengti – sėkmė daugiausia priklausys nuo jūsų sąjungininkų. Įsimylėjėlių dėmesiui: tinkama proga sužadėtuvėms.

 

Liūtas – Nervinė įtampa didelė, vertinimai dažnai neobjektyvūs. Tiktai būdami su mylimu žmogumi atgausite dvasios pusiausvyrą. Šiandien neblogas laikas rizikuoti pinigais.

 

Mergelė – Tai palankus metas ir geriausia būtų pasikliauti savaimine įvykių eiga. Tinkama proga susitikti su įtakingais asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų karjera – būsite suprasti, įvertinti, galbūt net įgysite naują įtakingą bičiulį.

 

Svarstyklės – Jūsų karjerai gali pakenkti patiklumas, skubotumas. Būkite atlaidesni ir atidesni mylimam žmogui. Gali paaiškėti, kas jums neabejingas tarp bendradarbių.

 

Skorpionas – Jūsų savijauta puiki, net jei nenorėsite to pripažinti. Neklausykite paskalų apie mylimą žmogų – jūsų pasitikėjimas naudingai pakreips įvykių raidą. Tai puiki diena dirbantiems kūrybinį darbą.

 

Šaulys – Tegu kiti kalba, o jūs mokėkite klausytis. Tik neskubėkite pritarti ar žadėti, įsipareigoti. Tai laikas, kai mezgasi slapti romanai arba slapti virsta oficialiais.

 

Ožiaragis – Džiaukitės savo jausmais, norais, laimėjimais. Tai pergalingas metas, kai reikia drąsiai tikėti savo laime.

 

Vandenis – Naudingų susitarimų metas. Vis dėlto būkite atidūs, ar jūsų nemėgina papirkti gražiais pažadais, vertinga dovana. Beje, nieko neprarasite, jei reikalus atidėsite rytdienai, o šią dieną paaukosite meilei. Gera diena piršlyboms.

 

Žuvys – Maloniai lengvabūdiškas ir romantiškas metas. Susitikite su gerais draugais ir prisiminkite senas pramogas. Tik sėdėdami prie vairo, skaičiuodami pinigus ar žadėdami dovanoti žvaigždę nepasiduokite azartui – dabar būsite linkę pervertinti savo galimybes.

 

Šaltinis: vytautus.com