Vyro charakterį galima nustatyti pagal kreipinį į moterį

Kiekvienai moteriai malonu girdėti švelnius žodžius iš savo mylimo vyro lūpų. Juk jos myli ausimis.

Vyrai dažniausiai vadina moteris „katytėmis“. Vis dėlto reikėtų atkreipti dėmesį ir į malonius vyro sakomus žodžius. Tai turėtų padėti išsiaiškinti, ko galima tikėtis ir laukti iš jo ateityje.

 

Tarp populiariausių malonybinių žodžių reitingo lentelėje, kuriuos sako vyrai, pirmą vietą užima „katytė, kačiukas, katinėlis“.

 

Jei vyras vadina moterį „kačiuku“ ar kaip nors kitaip ją „katina“, tai jis – minkšta natūra ir juo galima lengvai manipuliuoti. Tačiau tokio vyro didžiausias pliusas, kad jis – romantiškas, o jo moteriai netrūks siurprizų, dėmesio ir dovanų.

 

Girdėti iš vyro lūpų žodį „mylimoji“ taip pat labai malonu.Todėl, jei vyras vadina jus „mylimąja“, vadinasi jis nori sulaukti iš moters švelnumo ir glamonių. Greičiausiai jis labai pavargsta darbe, todėl namuose jam norisi mylimos moters dėmesio. Todėl, jei apgaubsite jį šiluma ir rūpesčiu, jis bus puikus šeimos vyras.

 

Švytinti moteris – vyro „veidas“ ir vizitinė kortelė. O jei vyras vadina „žuvyte“, vadinasi, toks vyras – nepastovus ir sulaikyti jį moteriai bus sunku. Nors santykiuose tokie vyrai vertina ramybę ir jaukumą.

 

O jei moteris dažnai girdi savo mylimąjį sakant „Aukseli, mano‘‘, „Brangenybe“ ir panašiai – būkite atsargios! Psichologų tvirtinimu, vyras, vadindamas moterį „Aukseliu“ ar „Brangenybe“, nesąmoningai galvoja, kaip galima būtų gauti iš jos kuo daugiau naudos.

 

„Saule, mano“ – vyrai taip vadindami savo mylimas moteris tiesiog įsitikinę, kad jos turi visą laiką švytėti, būti geros nuotaikos ir spinduliuoti šiluma. Žodžiu, atrodyti gerai visu šimtu procentų! T.y. tokia moteris – tai jo „veidas“ ir vizitinė kortelė.

 

Jei moteris „saldainiukas“ – tai ji puiki šeimininkė. O jei moteris vyrui „bandelė“, „saldainiukas“ ar dar kokie nors skanumynai, vadinasi tokiems vyrams pirmiausiai svarbūs santykiai buityje. Kitaip tariant, tokie vyrai įsitikinę, kad ideali žmona – puiki šeimininkė. Ji turi skaniai gaminti valgį, skalbti, tvarkyti namus ir apskritai spręsti visus buityje iškilusius klausimus. Todėl vertėtų susimąstyti, o gal jam tiesiog reikalinga namų tvarkytoja?

 

Jei vyras vadina moterį „vaikeliu“, vadinasi, jam pirmiausiai rūpi tik seksas ir dominuoja seksualiniai santykiai. Taip pat jam patinka eksperimentuoti sekse, mėgsta linksmybes ir pramogas. Tačiau užmegzti su tokiu vyru rimtus santykius, kažin, ar pavyks.

 

Jei vyrui moteris „mieloji“ – tai reiškia, kad jis nemėgsta apkalbų, skandalų, intrigų ir ginčytis. Žodžiu, jis tiesiog nekenčia konfliktų ir stengiasi jų išvengti.

 

Tačiau – svarbiausia, kad moteris pajustų ir žinotų, jog yra mylima.

 

{alfa2}