Horoskopas trečiadieniui 10-05

Avinas – Viskas puiku, tik ar ne per daug skubate? Bus naudinga į reikalus, į jums svarbią situaciją ar žmogų pažvelgti iš naujo, taip, lyg pirmą kartą būtumėte susidūrę. Puikus laikas reklamai, savo veiklos pristatymui. Vakaras sunkus, ypač moterims. Nesivelkite į romantiškus nuotykius, venkite svaigalų.

Tauras – Ko gero, jums nebus palikta didelės pasirinkimo laisvės, bet tai, ką siūlys, bus naudinga. Jei kas nesiseks, neišgyvenkite: kitą savaitę be vargo sutvarkysite šį reikalą. Nusipirkite ką nors, ko seniai troškote.

 

Dvyniai – Jei tik prireiks, akimirksniu viską suprasite ir su visais susitarsite. Susitikite su svarbiais žmonėms, tarkitės, derėkitės, keiskitės nuomonėmis, patirtimi. Mokykitės. Galima romantiška pažintis kelyje, svečiuose, pobūvyje.

 

Vėžys – Svarbu daug nenorėti, kitaip teks nusivilti. Paklausykite šeimos narių patarimų, būkite atidūs savo intuicijai. Artimųjų, ypač sutuoktinio, interesai turi būti pirmoje vietoje.

 

Liūtas – Sėkmingas laikas – šiandien palanku tvarkyti svarbius reikalus, ypač jeigu jie susiję su jūsų šeima, vaikais arba mylimu žmogumi. Nepriekaištaukite artimiesiems.

 

Mergelė – Ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas. Šiandien reikalų neskubinkite. Būkite atidesni maisto kokybei.

 

Svarstyklės – Šiandien palanku tvarkyti svarbius dokumentus, spręsti juridines problemas. Gauti partneriški pasiūlymai bendradarbiauti bus naudingi. Pasistenkite mažiau ginčytis su kolegomis, mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

 

Skorpionas – Vienas neatsargus žodis arba judesys, ir jūs galite patirti nesėkmę. Tiesa, po skaudaus pralaimėjimo jūsų lauks sėkmė. Diena gera tvarkyti mokesčių, skolų, draudimo reikalus. Vakare galimas netikėtas romantiškas nuotykis, nors vargu ar kas gero iš to išeis.

 

Šaulys – Nors derėtų suspėti kuo daugiau svarbių reikalų sutvarkyti, šiandien netiks blaškytis, nervintis bei kitus skubinti. Pirma dienos pusė gera susitikimams su įtakingais asmenimis, atsakingiems susitarimams, reikšmingiems dokumentams pasirašyti.

 

Ožiaragis – Tinka tvarkyti sudėtingus reikalus, ypač rytą. Antrą dienos pusę nesiaiškinkite su vadovybe savo finansinių perspektyvų. Ir apskritai venkite ginčytis su vadovybe, tėvais.

 

Vandenis – Pirma dienos pusė nuostabi – jumis džiaugsis ir didžiuosis draugai, artimieji. Likimas maloniai šypsosis: viskas pavyks, kad ir kuo užsiimsite. Tad nuo ryto tiks spręsti sudėtingas problemas, susitikti su žmonėmis, nuo kurių priklausys jūsų ateitis. Verta priimti šios dienos pasiūlymus.

 

Žuvys – Pasikliaukite nuojauta, sapnais – tikrai neapsiriksite. Būkite atidūs ir smulkmenoms: atsitiktinis žodis, nereikšmingas gestas – ir jūs suprasite užslėptą esmę. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, įrankių.

 

Šaltinis: vytautus.com