2010 m. Rugpjūčio 22 d. Sekmadienis

234 metų diena, 33 metų savaitė.  

Saulė teka 06:05, leidžiasi 20:39. Dienos ilgumas 14:34. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną nuo +18 iki +20, debesuota, lietus. Vėjas vakarų, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +14 iki +16, giedra, be kritulių. Vėjas vakarų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Gerbk save, ir kiti tave gerbs. (LIAUDIES IŠMINTIS) 

Sveikiname – Karijotus, Rimantes, Ipolitus, Zygfridus.

Dienos horoskopas:

Avinas – neblogas metas verslo išvykai, susitikimams su panašia veikla užsiimančiais pažįstamais. Sulauksite dėmesio, komplimentų, ir patys kitus kažkuo nudžiuginsite. Nusimato arba bus planuojamas meilės pasimatymas.

Jautis – palankus metas planuoti naują veiklą, daug ką aptarti. Galite gauti neblogą pasiūlymą. Verslo, nuosavybės reikaluose nepasikliaukite pirmu impulsu ir klauskite šeimos narių nuomonės.

Dvyniai – šiandien atsiras galimybių kažką pakeisti savo gyvenime, meilės reikaluose. Nepraleiskite progos sudaryti naudingą sandorį, paskirti pasimatymą, geriau pažinti dominantį asmenį arba pademonstruoti savo humoro jausmą, talentą.

Vėžys – šiandien būsite nusiteikęs gana žaismingai, pasižymėsite kūrybingumu. Komplikuotuose reikaluose, susijusiuose su profesine veikla, pinigais, gali atsirasti neblogų išeičių. Aplinkinius stebinsite pagerėjusia savo išvaizda, subtiliu skoniu.

Liūtas – pasižymėsite darbe, versle, ir tai duos apčiuopiamos naudos. Tačiau nebus lengva, nes teks derinti skirtingus interesus. Neabejotina tai, kad draugiškumas ir geranoriškumas bendraujant reikalų negadins. Galite patirti malonios romantikos.

Mergelė – staigmenos galite tikėtis iš sutuoktinio arba verslo partnerio. Gali būti, kad dėl jos turėsite keisti savo dienotvarkę, planus. Įtampa didės reikaluose, susijusiuose su draudimu, paveldėjimu, akcijomis, skolomis.

Svarstyklės – būsite nusiteikęs kelionėms, susitikimams su naujais arba beveik užmirštais senais pažįstamais. Tiktų publikuoti rimtus straipsnius, tvarkyti su mokslais, užsieniu susijusius reikalus.

Skorpionas – ši diena bus rimta, dalykiška. Tačiau dalykinis pokalbis gali kažkuo priminti flirtą. Tikriausiai nervins rutina ir norėsis įvesti kitokią tvarką arba pradėti naują veiklą.

Šaulys – savo energija, nuoširdumu šiandien visus užkrėsite gera nuotaika. Kolegiški ir draugiški pokalbiai gali padėti jums geriau susivokti situacijoje, o gal net pakreipti aktualius įvykius palankesne linkme.

Ožiaragis – dar kaip reikiant neįdienojus pajusite atsipalaidavimo poreikį, nesvarbu kur būtumėte ir su kuo. Gali kilti noras svaigintis alkoholiu ar kitaip užsimiršti. Pasistenkite įveikti tokią pagundą ir susikaupti darbui bei dalykiniam bendravimui.

Vandenis – iš ryto būsite labai jautrus, intuityvus, jausite ilgesį. Įdomių išgyvenimų teiks meilė, ypač jei dominantis asmuo kupinas paslapčių. Jei susidursite su pasirinkimo dilema, stenkitės rasti aukso vidurį ir protingai įvertinti savo galimybes.

Žuvys – šiandien noriai bendrausite, susitiksite su senais draugais, giminaičiais. Nusimato pokalbiai apie numatomus pirkinius, naujos veiklos ar verslo galimybes, perspektyvas. Išgirstos naujienos bei nuoširdūs patarimai veiks tonizuojamai.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}