Horoskopas trečiadieniui 09-28

Avinas – Šiandien gana neadekvačiai vertinsite kitus žmones ir bendrą situaciją. Gali paaiškėti, kad pervertinote savo arba jų galimybes, sugebėjimus. Tikėtina, kad sugrius kai kurios iliuzijos.

Tauras – Turėti su jumis reikalų nebūtinai norės tie, į kuriuos šiandien nukreipsite savo dėmesį. Nelabai turėsite ką jiems pasiūlyti, kuo sužavėti. Turbūt nerimausite dėl labai išaugusių išlaidų, užgriuvusių materialinių problemų.

 

Dvyniai – Panašu, kad aplankys įkvėpimas. Tačiau apie praktinį didelių vilčių realizavimą galima tik pasvajoti. Pasitenkinkite mažais žingsneliais. Labai svarbu tramdyti aštrų liežuvį, vengti nereikalingų išlaidų.

 

Vėžys – Šiandien turėtumėte susitikti su giminaičiais, senais draugais. Gali išaiškėti nelabai malonūs dalykai, kurie buvo rezgami už jūsų nugaros. Arba tai, ką rezgėte jūs. Nedarykite kategoriškų išvadų, nepriimkite svarbių sprendimų.

 

Liūtas – Šiandien gali paaiškėti, kad šeiminės problemos turi gilias šaknis. Galbūt teks susitaikyti su gana nemaloniais dalykais. Venkite skolinti, išlaidauti, saugokite save ir šeimos narius nuo nepalankių svetimų įtakų.

 

Mergelė – Gana šauni diena, jei vengsite rizikos ir stengsitės ne vien dėl savęs. Pralinksminęs, pamaloninęs aplinkinius ir pats jausitės daug geriau. Pasirūpinkite, kad jūsų vaikai saugiai leistų laisvalaikį, pasidomėkite jų poreikiais.

 

Svarstyklės – Nelengva bus užbaigti, ką pradėjote. Įvairūs trikdžiai ves iš pusiausvyros. O gal graušitės, kad atsisakėte siūlomų pagundų dėl kažkokių suplanuotų reikalų. Beje, tai gali apsaugoti jus nuo papildomų problemų.

 

Skorpionas – Nekokia diena aiškintis santykius, kritikuoti aplinkinius. Jūsų teisybės, argumentų niekas nenorės girdėti. Naujos pažintys vėliau gali jus nuvilti, tad nepasitikėkite pirmu įspūdžiu.

 

Šaulys – Šiandien aktualios bus seksualinės problemos. Dar vienu dideliu rūpesčiu gali tapti pinigai, ypač jei susidursite su aferistais, manipuliatoriais ar šiaip kurstytojais įsitraukti į avantiūras. Venkite lengvabūdiškų nuotykių.

 

Ožiaragis – Trauks platesni horizontai, norėsis ištrūkti iš įprastos aplinkos. Tačiau gali sulaikyti nenumatyti rūpesčiai, sveikatos problemos ar pinigų stygius. Galbūt paaiškės, kad per didelę sumą iššvaistėte niekniekiams.

 

Vandenis – Kuo beužsiimtumėte – prireiks geležinės kantrybės, nes rezultatas nebūtinai iš karto bus toks, kokio siekiate. Turbūt nerimausite dėl artimo žmogaus arba dėl savo vaidmens ir įtakos kolektyve, visuomenėje.

 

Žuvys – Šiandien jūsų įtaka aplinkiniams bus gana pozityvi, nors pats tikriausiai nesulauksite to paties. Kažkas gali mėginti pasinaudoti jūsų vardu ar geranoriškumu. Nepalanku skolinti(s) vertingų daiktų, pinigų.

 

Šaltinis: vytautus.com