Horoskopas antradieniui 09-20

Avinas – Reikėtų vengti agresyvių veiksmų, ypač partnerių, sutuoktinio atžvilgiu. Siekite susitarti gražiuoju, atsižvelgti į aplinkinių nuomonę.

Tauras – Negeros nuojautos vers blaškytis, ir be reikalo, nes viskas geriau, nei manote. Diena gana palanki spręsti kilusias problemas, taip pat tinkama tvarkyti draudimo, mokesčių, skolų reikalus.

 

Dvyniai – Lūžis bręsta, nors jūs to ir gal nenorite. Nepanikuokite. Neišlaidaukite. Būkite išmintingi.

 

Vėžys – Geras laikas pakovoti už savo profesines ambicijas ir naujas galimybes. Tinkamas laikas su vadovybe aptarti darbo reikalus. Palanku svarstyti iš užsieniečių gautus pasiūlymus. Raskite laiko pasikalbėti su tėvais.

 

Liūtas – Geras laikas – jus lydės sėkmė. Diena suteiks progų įvertinti draugų atsidavimą. Tačiau didžiausia problema gali būti ta, kad jus bus galima suklaidinti dėl lemtingų dalykų.

 

Mergelė – Poilsio metas. Verta kuo greičiau užbaigti neatidėliotinus darbus ir dingti iš aplinkinių akiračio. Svarbiausia nepasiduoti panikai, nepradėti ką nors keisti, griauti.

 

Svarstyklės – Būsite kupini energijos ir sveiko pykčio. Galite perlaužti sau nepalankią situaciją, jei sugebėsite veikti staigiai, be svarstymų.

 

Skorpionas – Neleiskite, kad kauptųsi nuoskaudos. Būkite taupesni ir atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Nepatartina skolinti ar investuoti pinigų.

 

Šaulys – Reikalai pajudės sparčiau. Atidžiai sekite naujienas, tikrinkite jas – ne viskas pasitvirtins. Kad ko nors pasiektumėte, reikės ne tik staigiai suktis, bet ir pasitelkti pažintis.

 

Ožiaragis – Jums verta stabtelėti, mažinti darbo tempą. Būkite atsargūs, kad nepasiduotumėte neigiamai kolektyvo įtakai. Dažniau nusileiskite šeimos nariams.

 

Vandenis – Susitelkite, negaiškite laiko veltui – rasite greitų ir efektyvių būdų susikaupusioms problemoms įveikti. Tvarkant piniginius ir turto reikalus rizikuoti gana pavojinga.

 

Žuvys – Darbų daugės, tačiau geriau mažiau, bet geriau – išaugs klaidų, ypač rašant, skaičiuojant, tikimybė. Nepersidirbkite, ieškokite pagalbininkų.

 

Šaltinis: vytautus.com