Horoskopas pirmadieniui 09-19

Avinas – Tai, dėl ko ilgai negalėjote susitarti, kildavo aršių ginčų, jautėsi aiškus interesų konfliktas, šiandien turėtų pereiti į abipusiai naudingo susitarimo ieškojimą. Galite rasti originalų sprendimą. Nežiopsokite kelyje ir saugokitės aferistų.

Tauras – Tikriausiai pavyks susitarti dėl aktualaus reikalo, tačiau tai gali kažkiek kainuoti. Gali būti apmaudu, kad jums tenka rimtai darbuotis, o kiti reikalauja dėmesio ir nenori padėti. Kontroliuokite savo žodžius, kad nereiktų dėl jų gailėtis.

 

Dvyniai – Aktualūs bus mokslo, kultūros, finansų arba su užsieniu susiję reikalai. Nieko svarbaus neatidėliokite. Įvertinkite galimas perspektyvas. Neignoruokite ir antrosios pusės poreikių bei prašymų.

 

Vėžys – Nesistenkite susigrąžinti to, kas prarasta, ieškokite kitų kelių. Jei tik yra galimybė, kreipkitės į institucijas, asmenis, kurie gali jums padėti. Jei slapta proteguojate artimą žmogų, jums seksis, bet gali pasklisti kalbos apie tai.

 

Liūtas – Labai intensyvi diena – nė minutėlės atokvėpio. Nusimato karštos diskusijos, renginiai, pristatymai, kur gausiai pasisemsite įspūdžių ir informacijos. Palanku sudaryti sutartis, spręsti organizacinius klausimus.

 

Mergelė – Tyliai ruoškitės tam, ko norėtumėte, bet nieko neforsuokite. Vertėtų peržvelgti turimą informaciją, reklamą, blaiviai įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis – galbūt jie paremti iliuzijomis ir gali lemti nuoskaudas ateityje.

 

Svarstyklės – Šiandien būsite nusiteikęs rimtai ginti savo pozicijas, drąsiai konkuruoti. Atrodys, kad gerai sekasi. Jei turite slaptų priešų darbe, jums gali pakenkti intrigos, šmeižtas.

 

Skorpionas – Aktualūs bus piniginiai ir nuosavybės reikalai. Galimas papildomas uždarbis arba atgausite skolą. Kita vertus, gresia nevykusios išlaidos. Yra pavojus, kad galite leptelėti ką nors nederamo ir tuo pakenkti savo įvaizdžiui.

 

Šaulys – Tikriausiai turėsite kontaktų su žiniasklaida arba šiaip būsite smalsesnis nei paprastai. Bus didelis noras ir paplepėti, ir kitų paklausyti. Gali būti, kad naujai užmegzta ar atnaujinta pažintis užtvindys jus emocijomis, prisiminimais ir nerimu.

 

Ožiaragis – Kad skubiau sutvarkytumėte svarbų reikalą, gali tekti pakrapštyti piniginę. Galite patirti gundymus arba atsidurti dviprasmiškoje situacijoje. Neskubėkite tikėti nepažįstamais. Būtinas ypatingas atsargumas už vairo, kelionėse.

 

Vandenis – Degte degsite noru parodyti, ką sugebate tiek profesinėje veikloje, tiek sporte, kūryboje ar meilėje. Galite labai suintriguoti priešingos lyties atstovą. Tačiau dėl romantiško intereso gali iškilti grėsmė piniginės turiniui arba reputacijai.

 

Žuvys – Iš pasąmonės gali išplaukti praregėjimo blyksnis, padėsiantis apsispręsti aktualiu klausimu. Savo intuicija, savimi galite pasitikėti, bet tai nebūtinai saugu aplinkinių, draugų atžvilgiu. Jus gali apgauti. Tikėtini medicininiai tyrimai.

 

Šaltinis: vytautus.com