Mažeikiškiai dalyvavo Latvijos ir Baltijos reitingo varžybose

Šeštadienį keturi „Mažeikių darts“ klubo nariai dalyvavo Priekulėje vykusiose Latvijos ir Baltijos reitingo varžybose.

Individualiame turnyre mažeikiškiai įveikė pogrupių etapą, tačiau toliau mažeikiškė Irena Čiplienė pralaimėjo 3:4 latvei ir turėjo tenkintis 9 vieta. Čempione tapo lietuvaitė Vilma Armalienė.

 

Vyrų grupėje „Mažeikių darts“ klubo narys Darius Repšys pralaimėjo aštuntfinalyje ir liko 9 vietoje. Jurijus Stekolnikovas praėjo vienu ratu daugiau, tačiau tarp prizininkų nepateko – iškovota 5 vieta.

 

Arūnas Čiplys pusfinalyje nugalėjo perspektyviausią latvijos žaidėją Madars Razmą 5:2, o finale vėl turėjo susikauti su lietuviu Dariu Labanausku. Kova vyko labai įnirtingai, taškas į tašką, uždarymai iki 20 strėlytės. Iki 5 pergalių finale Arūnas išsiveržė į priekį 4:1, tačiau varžovas sugebėjo išlyginti rezultatą. Lemiamą legą Darius pradėjo pirmas ir sugebėjo puikiai uždaryti. 4:5 ir Arūnas liko 2 vietoje. Tačiau finalas buvo puikus.

 

Sekmadienį vykusiose porinėse varžybose Mažeikius atstovavo vienintelė pora – Arūnas ir Darius Repšys. Burtai lėmė, kad pusfinalyje jie susitiko su Lietuvos rinktinės pora – Dariumi Labanausku ir Gintaru Nagevičiumi. Varžovai sužaidė puikiai, išnaudodami kiekvieną jiems suteiktą šansą, todėl mažeikiškiams teko tenkintis trečia vieta. O minėta lietuvaičių pora tapo nugalėtojais.

 

Artimiausios varžybos – rugsėjo 16-18 dienomis Rygoje vykstanti Baltijos Taurė, po kurios Arūnas su Lietuvos rinktine išskrenda į Airiją dalyvauti Pasaulio Taurėje.

 

{darts}