Horoskopas antradieniui 09-06

Avinas – Tikriausiai turėsite nekasdieniškų reikalų, susijusių su žiniasklaida, reklama, netolimomis kelionėmis, giminaičiais, senais draugais, gerbėjais. Galite gauti šmaikščią žinutę, intriguojamą pasiūlymą. Itin saugokite sveikatą.

Tauras – Diena bus visai nebloga, jei su šeima derinsite interesus, nesipyksite dėl smulkmenų ir pinigų, kurių niekuomet nėra tiek, kiek reikia. Iš kažkur grįžę artimieji ar pažįstami gali jus nustebinti savo įspūdžiais. Ir darbe, ir kitur venkite konfliktų.

 

Dvyniai – Būsite kūrybingas, pasižymėsite aštriu ir šmaikščiu liežuviu. Gali kilti ūpas užsiimti visuomeniniais ir kūrybos reikalais. Jei norite atnaujinti romantinį ryšį ar susirasti naują partnerį, imkitės iniciatyvos. Nelįskite į aferas, nes prarasite pinigų.

 

Vėžys – Mėginimas keisti darbo ir bendravimo stilių bus sutiktas nevienareikšmiškai. Vieni girs, kiti nepritariamai stebėsis. Gali tekti tikrintis sveikatą, gydyti sutrikimą. Stenkitės diegti sveiką gyvenimo būdą, laikytis dietos, sportuoti.

 

Liūtas – Aktualūs bus skolų, mokesčių, meilės bei ištikimybės klausimai. Derėtų žinoti, kuo užsiima jūsų vaikai, partneriai. Gali būti tikrinama jūsų kompetencija arba finansinė situacija, jei norite gauti kreditą, pirkti lizingu.

 

Mergelė – Tikėtina, kad bendrausite su verslininkais, mokesčių pareigūnais arba antstoliais. Norite ar nenorite, galite ar negalite teks tvarkyti juridinius, finansinius reikalus, mokėti mokesčius. Atkreipkite dėmesį, gal ką nors reikia pratęsti.

 

Svarstyklės – Šiandien kalbos suksis apie studijas, keliones, toli esančius pažįstamus, tarptautinius renginius, politiką. Galite pasisemti naudingų žinių per internetą arba dalyvausite renginyje, kur įsiliepsnos diskusijos. Galite sulaukti kritikos.

 

Skorpionas – Jausite susirūpinimą savo profesine situacija ir negalėsite nusikratyti apnikusio nerimo. Trūks objektyvumo, praktiškumo. Verčiau atsipalaiduokite ir nuoširdžiai pabendraukite – savo patarimais jums padės kolegos, partneriai.

 

Šaulys – Palanki diena kelionėms, meninei veiklai, diplomatiniams susitikimams, flirtams. Kai kurių žmonių įtakai tiesiog negalėsite atsispirti. Meilės reikaluose nelabai skirsite tikra nuo įsivaizduojamo. Prižiūrėkite vaikus.

 

Ožiaragis – Šiandien norėsis pasimėgauti nieko neveikimu, atsipalaidavimu. Nors ir norėsis, nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų. Galbūt turėsite reikalų su medicina, labdara, lankysite ar slaugysite ligonį.

 

Vandenis – Nusimato įdomūs kontaktai, pokalbiai. Atminkite, kad ne visais samprotavimais bei pažadais verta tikėti. Staiga gali užplūsti meninis įkvėpimas, gimti originalių sumanymų. Mintyse, o gal ir iš tikrųjų galite pinti tarnybinį romaną.

 

Žuvys – Komercinė nuojauta, praktiškumas, sugebėjimas spręsti finansinius reikalus šiandien bus tiesiog būtini norint išvengti rimtų problemų. Jei imsite kreditą, ką nors pirksite išsimokėtinai, įsigilinkite į sąlygas ir pasiskaičiuokite, ar tai naudinga.

 

Šaltinis: vytautus.com