Ką sako asmenybės tipo numeris apie jus?

Žmogaus charakterį, jo seksualinius pomėgius stengiamasi nustatyti įvairiais būdais – vieni tai daro naudodamiesi psichologiniais testais, kiti horoskopais, dar kiti numerologija. Šį kartą siūlome vieną numerologinį testą.

Kaip sužinoti asmenybės tipo numerį pagal numerologijos principus? Reikia užsirašyti gimimo datą ir sudėti visus skaitmenis, kol galiausiai lieka vienas skaitmuo.

Pavyzdžiui, gimėte 1960 metais sausio 1 dieną. Skaičiuokite taip: 1+9+6+0+0+1+0+1=18. Skaičiuojame toliau: 1+8=9. Taigi gavome devynetuką.

 

Lyderiai vienetukai. Vienetukai iš prigimties yra lyderiai – mėgsta vadovauti, nori viską kontroliuoti ir trokšta, kad sektųsi ne tik meilė, bet ir visa kita. Jei jūsų skaičius vienetas, vadinasi, esate veiklumo, gyvybingumo ir žavesio junginys, todėl susižavėjimo objektas retai kada atsispiria jūsų kerams.

 

Jums patinka būti dėmesio centre, turėti ne vieną partnerį. Esate ambicingi ir linkę ieškoti partnerių, kurie ne tik būtų geri meilužiai, bet ir pritartų jūsų dalykiniams sumanymams, padėtų lipti karjeros laipteliais. Jūsų idealas: minimalios pastangos ir maksimalus malonumas. Audringas seksas su labai išmoningu ir patyrusiu partneriu – štai ko jums reikia.

 

Romantiškieji dvejetukai. Jums svarbiausia – romantika. Būtinai turite jaustis mylimi ir už tai atsidėkojate švelnumu. Bendraujant su jumis kartais reikia geležinės kantrybės, nes jei antroji pusė jūsų nepatenkina, dėl savo itin emocionalios prigimties galite virsti žodžio nepratariančiais paniurėliais. Jūs išties labai daug duodate, tad galėtumėte išmokti daugiau ir gauti. Labiausiai mėgstate vaikščioti tuščiu paplūdimiu mėnesienoje.

 

Įsimylėję atsiduodate be jokių išlygų ir iš partnerio tikitės tokio pat atsidavimo bei lygybės. Jūsų stichija – vanduo, tad svajojate mylėtis netoli vandens. Skaičius 2 reiškia, kad nesate abejingi sekso su tos pačios lyties asmeniu fantazijoms.

 

Aistringieji trejetukai. Jūsų humoro jausmas – ypatingas: mėgstate nešvankius juokelius ir dviprasmiškus anekdotus. Tai kartais pridaro bėdų. Taip pat jūsų pasaulėžiūra kiek paviršutiniška, viską priimate lengvai ir žaismingai. Mėgstate būti priešingos lyties atstovų apsuptyje. Kartais tuščiai pliauškiate liežuviu.

 

Trejetukai dažnai pasirenka ne jautrius, poetiškus partnerius, o tokius, kurių neišgąsdina jų aistra gyvenimui, pomėgis kūniškiems malonumams ir kurie supranta, jog jums kaip oras reikalinga laisvė. Jei jūsų skaičius 3, svajojate apie visiškai nevaržomą seksualinį elgesį.

 

Daugelis trejetukų slapta geidžia pasimylėti trise arba išbandyti grupinį seksą, tačiau tik su priešingos lyties atstovais. Jūs mėgstate gerai atrodyti, puoštis ir vaidinti.

 

Žemiškieji ketvertukai. Jūsų stichija – žemė, todėl esate praktiški, bet romantiški ir aistringi. Nesate linkę rizikuoti, tačiau retkarčiais pametate galvą ir mėgaujatės pojūčiu, kai žemė slysta iš po kojų. Jūs sustojate tik tada, kai abu su partneriu pasisotinate aistros. Trokštate saugumo ir kartais bijote stipriai įsimylėti. Geriausias pasimatymas jums – dviese namuose prie butelio gero vyno, vartant pirmų bendrų atostogų albumą.

 

Esate praktiški ir jausmingi, todėl pasirenkate partnerį, kuris supranta, jog jums reikia saugumo. Sėkmingiausia bus artima draugyste grįsti santykiai.

 

Išdykėliai penketukai. Tai – oro stichija. Penketukai paprastai būna labai mieli, vėjavaikiški, tačiau bendrauti su jais sunku, nes jie kaprizingi ir permainingi kaip vėjas. Jie renkasi partnerį, kuris galėtų prisitaikyti prie permainingų nuotaikų. Kiekviena nauja pažintis penketukams yra nuotykis. Jūsų partneriams sunku, nes esate nekantrūs ir linkę sulaužyti ištikimybę.

 

Geriausias būdas pritraukti jūsų dėmesį – partneris turi būti paslaptingas bei ekscentriškas. Labai svarbu, kad partneris būtų protingas, gražus ir kiek aristokratiškas. Jums patinka, kai jumis domimasi, be to, mėgstate staigmenas. Mėgstate šokiruoti. Vien nuo minties, kad viešojoje vietoje užsiimate seksu, jums per kūną perbėga šiurpuliukai. Svajojate apie meilę labai egzotiškoje vietoje – pavyzdžiui, dykumoje.

 

Išradingieji šešetukai. Jūs labiau nei kuris kitas skaičius išmanote meilės meną. Savo meilės objektui esate labai dėmesingi. Tačiau pernelyg dažnai pametate galvą, paklūstate širdžiai, todėl patenkate į keblias situacijas, dažnai sielvartaujate, kai jus palieka partneris. Geriausias pasimatymas jums – iškyla mėnesienoje, brangiausias šampanas ir skaniausi užkandžiai.

 

Partneriu renkatės giminingą sielą, žmogų, galintį jus visiškai perprasti. Mėgstate ilgas meilės preliudijas, švelnumą. Vyrams patinka masažas ir prieš meilės aktą, ir po jo. Moterys slapta trokšta būti viliojamos kaip melodramų herojės: gėlės, šokoladas, romantiška poezija. Kartais jums būna sunku išsirinkti partnerį iš gausaus gerbėjų būrio. Tokiais atvejais kurį laiką būnate vieni.

 

Ieškotojai septintukai. Jūs – nuostabūs meilužiai, nes garbinate meilės objektą, elgiatės taip, kad jis jaustųsi esąs nuostabus ir nepamainomas. Tačiau su jumis kartais sunku bendrauti, nes esate tikri fantazuotojai ir ilgai nesiryžtate užmegzti meilės romano, vis laukiate kažko ypatinga.

 

Jums į partnerius labiausiai tiktų dažnai gastroliuojantis menininkas: toks žmogus jums neatsibostų, nes retai matytumėtės. Be to, jis nesiverš į jūsų asmeninę erdvę. Juk net ir turėdami puikų partnerį vis ieškosite geresnio. Svajojate apie seksą telefonu, jus žavi grupinio sekso idėja, mėgstate turėti daug partnerių, tačiau nė vieno jų neprisileidžiate pernelyg arti. Moterys septynetukės mėgsta įsivaizduoti, kad yra vergės, lepinančios savo šeimininką, kada tik šis įsigeidžia.

 

Egoistiškieji aštuntukai. Aštuntukai spinduliuoja žavesį. Jų partneriai šalia jaučiasi apsvaigę iš laimės. Seksas jums – proga parodyti, kas kontroliuoja padėtį. Be to, jums patinka žaisti. Aštuonetukų bėda yra ta, kad kartais jie gali būti pasipūtę ir išpuikę. Kartais jie visiškai pamiršta antrąją pusę ir užsiima tik savo reikalais. Kai jiems negera, linkę užsisklęsti savyje. Meilėje aštuonetukai taip pat būna atviri ir aistringi tik tol, kol viskas gerai.

 

Kokio partnerio jums reikia? Labiausiai jus stimuliuoja pinigai. Vyrai aštuonetukai neretai tampa alfonsais, o moterys – išlaikytinėmis. Dėl pinigų esate pasiruošę palikti savo antrąją pusę ir sekti paskui nelabai patrauklų, bet turtingą partnerį. Jums patinka „greitukas“ kur nors ant galinės automobilio sėdynės ar kokiame tamsiame kambariuke. Neatsispirtumėte pasiūlymui pasimylėti traukinio kupė ar kur nors gamtoje.

 

Energingieji devintukai. Jūs esate puikūs meilužiai, nes trykštate energija, o geriausias atpildas jums – matyti mylimą žmogų patenkintą ir laimingą. Seksualinis gyvenimas jums tarsi vienas didelis eksperimentas, todėl jūs galite būti ir švelnūs bei žaismingi, ir nesuvaldomi bei akiplėšiški. Jūsų partneriams kartais būna labai sunku, nes esate labai nepastovūs – nei iš šio, nei iš to pradedate pykti ir netikėtai atsileidžiate. Jūsų meilužiai turi taikytis prie jūsų nuotaikų, kurios mainosi kaip pavasariniai orai.

 

Kokio partnerio jums reikia? Inteligentiško
, aristokratiško, protiniais sugebėjimais nenusileidžiančio jums. Jis turi būti išmintingas ir mokėti toleruoti jūsų pykčio priepuolius, kaprizus bei mokėti prisiderinti prie jūsų energijos antplūdžio. Moterys dažnai svajoja būti XVIII a. kurtizanės. Jus įkaitina mintis, jog nuogi pozuojate ar filmuojatės erotiniame filme.

 

Šaltinis: horoskopai.lt

 

{parasas}