2010 m. Gegužės 09 d. Sekmadienis

129 metų diena, 18 metų savaitė.  

Saulė teka 05:26, leidžiasi 21:05. Dienos ilgumas 15:39. Delčia.

Oro temperatūra dieną +15 iki +17, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/. Oro temperatūra naktį +1 iki +3, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 0-2 m/s. 

Dienos mintis – Prie tamsos – daugiau drąsos. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Beatus, Editas, Mingailus, Austėjas, Grigalius.

Šiandien – Europos diena. 

Dienos horoskopas:

Avinas – bus lengva jus apgauti ar suklaidinti, todėl neskubėkite mokėti pinigų, sutikti, kai būsite įkalbinėjami truputį nusižengti įstatymams. Nepasiduokite autoritetų nuomonei, partnerių spaudimui.

Jautis – būkite atidūs, atsargūs, apdairūs. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite, venkite bendrauti, patarinėti. Gali tekti rūpintis giminaičių ar vaikų problemomis. Nepasikliaukite naujais pažįstamais: naujoms pažintims apskritai netikęs laikas.

Dvyniai – jei galite, džiaukitės namų ramybe ir pamirškite dalykinius rūpesčius. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų, vėliau teks perdaryti. Nekritikuokite sutuoktinio.

Vėžys – nepasiduokite azartui. Galite iš esmės suklysti vertindami savo galimybes: nepamirškite, kad gerais norais kelias į pragarą grįstas. Saugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite.

Liūtas – galimi netikėti nusivylimai: mylimu žmogumi, įstatymais, policija ar gyvenimu, kaip ir išlaidos, nuostoliai. Saugokite sveikatą, gerus santykius su kolegomis (jei šiandien tenka dirbti).

Mergelė – viskuo abejokite, nerizikuokite ir diena praeis be nuotykių. Galimas malonus siuprizas per kitos lyties asmenį.

Svarstyklės – būsite linkę sau kelti pernelyg aukštus, neprotingus reikalavimus. Stenkitės išmesti iš galvos rūpesčius ir bent šiandien pailsėti.

Skorpionas – šiuo metu beviltiška ką nors suprasti ar paaiškinti. Tai apgaulinga diena: pavojinga pervertinti savo įtaką ir galimybes. Į nieką nesikiškite, dėl nieko nesijaudinkite. Kad ir kokios nemalonios naujienos jus pasietų, tai laikina.

Šaulys – likite kantrūs, kuklūs, santūrūs, ypač bendraudami su artimaisiais, mylimu žmogumi. Darbe (jei šiandien tenka dirbti) itin atidžiai tikrinkite savo užduotis, nes bus lengva jus apkaltinti profesionalumo stoka.

Ožiaragis –  rimtoms išvadoms netinkamas metas, tad nesidžiaukite radę, neliūdėkite pametę. Galite rimtai suklysti vertindami draugus, mylimą žmogų ar ką tik išgirstą informaciją.

Vandenis – būkite atsargūs, susikaupę, ypač bendraudami su užsieniečiais ar keliaudami. Kelis kartus patikrinkite jums reikalingą informaciją. Pasistenkite niekam nieko nežadėti, neskolinti.

Žuvys – nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie daug žada, kad tik greičiau apsispręstumėte. Nerizikuokite važiuodami ir vairuodami nesiginčykite su artimaisiais, draugais.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}