2009 m. vasario 06 d.

37 metų diena, 06 metų savaitė.

Saulė teka 07:59, leidžiasi 17:08. Dienos ilgumas 09:09. Mėnulio fazė – priešpilnis. Oro temperatūra dieną nuo -1 iki +1, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-6 m/s. Oro temperatūra dieną nuo -1 iki +1, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-6 m/s.   

Dienos patarimas – Pasirink  mėgstamą darbą ir tau gyvenime nė vienos dienos nereikės dirbti. (Konfucijus)

Dienos prietaras – Negalima užmušti voro – nelaimė nutiks. Jei netyčia užmušei – permesk žiūpsnelį druskos per petį.

Nepamiršk pasveikinti – Alkio, Žyvilės, Živilės, Tito, Daratos.

Dienos anekdotas.

Vasario 06 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Jūsų sėkmė šiandien priklausys ne nuo to, kaip greitai ir puikiai viską padarysite, o nuo sugebėjimo tinkamai pateikti idėją ir save – jos autorių… Jei dar sugebėsite surinkti jums palankią auditoriją, tai būtinai būsite įtikintas, kad esate genialus.

Tauras

Šiandien jums sunkiai seksis deramai suvokti ir įvertinti net pačią svarbiausią informaciją. Geriau būtų susirasti žmogų, kuris padarytų tai už jus. Prisiminkite, kad tik pažadais prisivilioti bus sunku.

Dvyniai

Nevarkite bandydamas surasti priežastį liūdėti – nepavyks. Ir prisiminkite, kad jūsų gera nuotaika šiandien kaip reta užkrečiama. Tad prie savo priešų nė nesiartinkite, kad neužkrėstumėte ir jų…

Vėžys

Kuo mažiau galvosite apie tai, kaip elgtis ir ką kalbėti, tuo sėkmingiau ir sklandžiau viskas eisis. Bet koks bandymas sužaisti, apgauti kitus atrodys kaip atviras melas, o tokiems dalykams žmonės paprastai nėra pakantūs.

Liūtas

Būkite apdairus bendraudamas su aplinkiniais. Nuo to, kaip jums šią užduotį pavyks įgyvendinti šiandien, priklauso labai daug kas, tad negalite leisti sau lengva ranka įžeisti žmogų demonstruodamas savo viršenybę.

Mergelė

Šiandien jums puikiai seksis visur, kur reikia elegantiškų sprendimų, proto žaidimų ir kitų subtilybių. Venkite daiktų, kurie duria, pjauna ar yra labai sunkūs.

Svarstyklės

Jus gali apkrauti svetimais rūpesčiais, o po to tik mandagiai padėkoti už vargą. Pasistenkite neužkibti ant to kabliuko ir, kad ir kaip nesmagu būtų, pasidomėkite, kokios naudos iš to turėsite.

Skorpionas

Šiandien jums gresia kažkoks išorinis pavojus. Jei jaučiate, kad dar nesate pasiruošęs su juo susitikti, užsidarykite visus langus, duris ir praleiskite šią dieną namuose. Staiga atsiradusį laisvą laiką galėsite skirti savišvietai ar namų ruošai.

Šaulys

Įsiklausykite į tylą tarp žodžių – šiandien ten slypi gerokai didesnė prasmė, nei žodžiuose. Su jumis šiandien bandys susisiekti ir perduoti informaciją labai netradiciniu būdu.

Ožiaragis

Jei niekas nepareikš noro sekti paskui jus, tai teks leistis į kelią vienam pačiam. Negaiškite daugiau laiko, stengdamasis įkalbėti, keliaukite sau, galbūt kiti prie jūsų prisijungs vėliau. Pasirūpinkite savo saugumu.

Vandenis

Šiandien galite ryžtis tam, kas kurią kitą dieną pasirodytų absoliučiai kvaila idėja. Gali būti, kad taip ir yra, bet kodėl nepabandyti? Svarbiausia – niekam iš anksto nepasakokite, kokio rezultato tikitės.

Žuvys

Vargu ar šiandien sugebės kas nors būti jums naudingas. Nuo siūlymų padėti geriau mandagiai, bet tvirtai atsisakyti. Vienas pats kur kas greičiau pasieksite tikslą ir nereikės niekam už tai dėkoti.

www.vytautus.com