Horoskopas trečiadieniui 08-17

Avinas – Šaunus metas: imkitės svarbių reikalų tvarkymo. Geras metas susitikti su žmonėmis iš toli, ieškoti darbo užsienyje, derėtis, sudaryti ilgalaikius darbo susitarimus.

Tauras – Diena bus palanki, jei atvirai nereikšite savo valios. Svarbų reikalą tvarkykite per tarpininkus. Naujų darbų nepradėkite. Būkite atidesni nuojautoms, ypač pirmam įspūdžiui.

Dvyniai – Smagiai įveiksite problemas, kaip ir blogą nuotaiką, stebinsite originaliu požiūriu į gyvenimą. Palanku aiškintis meilės santykius. Tinka spręsti skolų, mokesčių, kredito problemas, – rasite naujų galimybių.

 

Vėžys – Geras laikas užsiimti atidėtais darbais, taip pat tvarkyti reikalus, susijusius su skolomis. Patartina ieškoti pagalbos tarp draugų, giminaičių, gyvenančių užsienyje.

 

Liūtas – Pasiseks kovojantiems už pripažinimą ir įtaką. Atkakliai siekite savo tikslų. Puikus laikas naujovėms. Tinkama proga rimtai pasišnekėti su savo vadovu ar pavaldiniu.

 

Mergelė – Palanku kurti finansinius planus, tvirtinti sandorius, investuoti. Gauti dalykiniai pasiūlymai naudingi. Tik nepraraskite diplomatiškumo bendraudami su partneriais. Nepraraskite humoro jausmo.

 

Svarstyklės – Patartina imtis įstrigusio reikalo. Draugų pagalba, parama šiandien gali būti labai naudinga. Venkite konfliktų, siekite su visais gerai sutarti.

 

Skorpionas – Keistas laikas: jausitės stiprūs, bet netiks atvirai naudotis savo jėga ar įtaka. Jūsų elgesys turi būti diplomatiškas. Tai puikus metas imtis įgyvendinti ilgai puoselėtus sumanymus.

 

Šaulys – Puikus laikas priimti svarbų sprendimą – ir ne tik darbe, bet ir santykiuose su mylimu žmogumi. Jei jūsų šeiminis bendravimas keblus, aptarkite su sutuoktiniu galimą išeitį (jums tikrai pakaks išradingumo).

 

Ožiaragis – Imkitės darbų, kuriems reikia išradingumo ar draugų, kolegų pagalbos. Siekite taikytis ar gerinti santykius su bendradarbiais. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus perspektyvūs. Palanku tikrinti sveikatą.

 

Vandenis – Labiau atsižvelkite į jus supančių žmonių nuomonę, patarimus. Palankus metas užmegzti partneriškus ryšius, sudaryti sąjungą.

 

Žuvys – Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo, alimentų, paveldėjimo reikalus. Tinkama proga pareikalauti skolos grąžinimo iš draugo, kuris tai pamiršo dar prieš metus.

 

Šaltinis: vytautus.com