Šeštadienio horoskopas 01-22

Avinas – Intuicija padės rasti kelią net į labai užsispyrusio ar priešiško žmogaus širdį ir protą, tad jūsų problemos gali imti stebuklingai spręstis. Vakare itin seksis gražbyliauti flirtuojant (ypač prie vyno taurės) – turėsite gerą progą sužavėti jums patinkantį asmenį.

Tauras – Nurimsite, atgausite jėgas. Pasikliaukite nuojauta, analizuokite savo pojūčius, norus. Tai padės rasti naują pajamų šaltinį, išspręsti nesantaiką su mylimu žmogumi ar užmegzti jums svarbią pažintį.

Dvyniai – Venkite paviršutiniškumo vertindami situaciją, išgirstas naujienas: dabar iliuzijų metas. Diena puiki bendrauti su draugais ir giminaičiais.

Vėžys – Neskubėkite. Jums reikia išgirsti ir save, ir artimuosius. Darykite taip, kaip jaučiate, atsižvelkite į artimųjų nuomonę bei pageidavimus ir tikrai neapsiriksite. Spręskite šeimos bendravimo problemas, jums pavyks susitaikyti.

Liūtas – Aplinkiniai bus jūsų pusėje. Tai padės tvarkant reikalus. Tik raskite laiko ir meilės pasimatymui. O jei norite sustiprinti santykius su antrąja puse, verta skirti sutuoktiniui meilės pasimatymą.

Mergelė – Darbui ši diena nėra labai tinkama: sunkius uždavinius atidėkite rytdienai. Palanku tikrinti sveikatą.

Svarstyklės – Puiki proga siekti bendradarbiavimo, stiprinti partneriškus santykius: dalykinius, santuokinius. Patartina ieškoti sąjungininkų, rėmėjų. Jei negalite iš kelių gerbėjų išsirinkti, su kuo būsite laimingi santuokoje, atsipalaiduokite, kai būsite alkani, ir įsivaizduokite, su kuriuo (kuria) jums bus skanu valgyti, o su kuo ne.

Skorpionas – Pirmas impulsas teisingas, bet reikaluose nesivadovaukite emocijomis: pataupykite jas pasimatymui, jūsų aistra bus įvertinta.

Šaulys – Gera diena: turite nemenkų galimybių įgyti persvarą. Naudokitės šiuo metu gaunamais pasiūlymais, ypač iš užsieniečių. Tinkamas laikas apmąstyti būsimas keliones (dalykines ir asmenines) ir pradėti joms ruoštis, taip pat susitikti su žmonėmis iš toli.

Ožiaragis – Intuityviai pajusite, kokio darbo jums reikia. Nebijokite pasikliauti tėvų arba bendradarbių nuomone, net jei dabar ji atrodys kvaila, nepriimtina.

Vandenis – Šiandien šaunių pasiūlymų ir draugiškos pagalbos metas. Naudokitės proga. Atsitiktinė pažintis gali virsti romantišku arba kūrybiniu ryšiu.

 

Žuvys – Tiesiog gyvenkite, jauskite. Nedirbkite. Patinginiaukite. Galite išgirsti, suprasti svarbius dalykus, apie kuriuos anksčiau nepagalvojote, net atskleisti sau kokią nors paslaptį. Vertėtų analizuoti savo nuojautas ir nuogirdas, ieškoti dingusių dokumentų, daiktų ar žmonių, kurie nuo jūsų slepiasi.

 

vytautus.com