Rašymo būdas atskleidžia jūsų charakterio savybes

Psichologai sako, jog stebėdami rašantį žmogų galima lengvai nuspėti jo charakterį. Tereikia tik atidžiau į jį pažiūrėti.

Galva smarkiai palenkta prie popieriaus. Esate neryžtingas ir šiek tiek kitais nepasitikintis žmogus. Jūs užsidaręs ir viską regite niūresnių spalvų nei yra iš tikrųjų. Truputis atvirumo ir pasitikėjimo kitais leistų įgyti optimizmo.

 

Graužiate rašiklį. Esate turtingos vaizduotės, komunikabilus, optimistiško charakterio svajotojas. Lengvai susižavite gyvenimo naujovėmis, tačiau lygiai taip pat lengvai pamirštate savo planus ir visa galva pasineriate į kitą užsiėmimą.

 

Kūnas pasuktas į šoną. Esate sportiškas, dinamiškas, kupinas iniciatyvos ir apsukrumo. Jeigu jūs – moteris, dėl šios priežasties kai kada gali išryškėti vyriški charakterio bruožai.

 

Sėdite oriai ir solidžiai. Esate atsargus ir apdairus. Gyvenime viską vertinate skrupulingai ir rimtai, kruopščiai apsvarstote sprendimą, kurį ruošiatės priimti. Turite stiprią valią.

 

Rašydami kažką kramtote. Esate šiek tiek ekstravagantiškas ir netvarkingas. Jums nelengva susikaupti. Visą laiką vejatės mintį, kuri „paspruko“ iš galvos. Akimirksniu pamirštate tai, apie ką galvojote prieš minutę. Laimė, esate kupinas fantazijų ir gyvybinių jėgų.

 

Šiek tiek pasilenkęs į šoną. Esate drovus, užsidaręs žmogus, kurį reikia globoti, juo rūpintis. Jūsų mintys nėra tvirtos, lengvai pasiduodate svetimai įtakai.

 

Šaltinis: manosveikata.lt

 

{parasas}