Horoskopas trečiadieniui 08-03

Avinas – Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas, venkite žadėti, įsipareigoti, ypatingai tvarkydami finansinius reikalus.

Tauras – Jeigu iš karto reikalas nepajudės, verčiau palikite jį ramybėje. Jums gali padėti artimas draugas, giminaitis. Šiandien nepraleiskite pro ausis vyresnių žmonių patarimų.

Dvyniai – Gana palankus metas, tinkamas tvarkyti reikalus, kuriems nereikia daug bendravimo, įsipareigojimų. Puiki diena kūrybiniam darbui. Vakaras geras meilės pasimatymui.

 

Vėžys – Tai sėkminga proga sudėlioti visus taškus tvarkant dalykinius reikalus, bendraujant su draugais. Tik venkite daryti skubotas išvadas.

 

Liūtas – Neblogas laikas įveikti dvejones: būsite gana objektyvūs aplinkiniams ir griežti sau. Ginčuose būtų patartina nusileisti.

 

Mergelė – Nemaloni diena, bet vis dėlto susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite.

 

Svarstyklės – Tai palankus metas – jus remia ir palaiko įtakingi asmenys. Vis dėlto nebus gerai priimti kieno nors pagalbą – įsivelsite į priklausomybės pančius. Gera diena vykti į tolimą komandiruotę.

 

Skorpionas – Būsite griežtesni, reiklesni sau ir aplinkiniams. Tai padės jums apsispręsti, ko reikia, ir pasirinkti viena. Nors itin charizmatiškoms asmenybėms pavyks pasiekti neįmanoma.

 

Šaulys – Nors draugai bus pasiruošę jums padėti, vis dėlto šiandien geriau apsieiti be kitų pagalbos. Svarbų apsisprendimą irgi priimkite savarankiškai: draugai gali netyčia suklaidinti, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais.

 

Ožiaragis – Nereikėtų imtis ko nors svarbaus ir pradėti naujų darbų. Neįsivelkite į intrigas darbe. Venkite bendravimo, ypač su jums nemaloniais asmenimis, neužmegzkite naujų pažinčių.

 

Vandenis – Nerimas palengvėle sklaidosi, gerėja savijauta. Vėl esate kupini naujų sumanymų, kuriuos greitai galėsite įgyvendinti. Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus, tiesa, ši diena nėra palanki tvirtinti susitarimus.

 

Žuvys – Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti – ieškokite trūkumų. Galite sugalvoti būdą esamoms materialinėms problemoms išspręsti.

 

Šaltinis: vytautus.com