Vagių Mažeikiuose nemažėja

Vakar, liepos 20 dieną, Mažeikių policijos komisariate pradėti septyni ikiteisminiai tyrimai.

Penki iš jų dėl įvykdytų vagysčių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kad iš Mažeikiuose esančio garažo, buvo pavogtas UAB „Mažeikių Strėlė“ priklausantis automobilis Audi A6, v.n. CGP706, pagamintas 2007 m., juodos spalvos, sedanas.

 

Kitas ikiteisminis tyrimas pradėtas, kad buvo įsibrauta į UAB „Indrilė“ patalpas ir  pavogtas el. kampinis šlifuoklis „Hitachi“, Patirta žala tikslinama.

 

Dar vienas ikiteisminis tyrimas pradėtas pagal piliečio D.S. gim. 1980 m. Mažeikiuose pareiškimą, kad laikotarpyje tarp 2011-07-18. ir 2011-07-20 buvo įsibrauta į metalinį konteinerį Mažeikių r. sav., Reivyčių k., iš kurio pavogti statybiniai įrankiai.

 

Taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal pilietės D.B. gim. 1972 m. gyv. Mažeikiuose pareiškimą, kad apie 20.10 val. buvo pavogtas jai priklausantis sportinis dviratis 21 bėgio „FOCUS RAVEN ROCK“, kuris buvo prirakintas prie Vileišio 4 namo, trečios laiptinės esančio vamzdžio.

 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas ir pagal piliečio H.B. gim. 1971 m. Mažeikiuose pareiškimą, kad apie 00.30 val. iš automobilio Volgswagen Golf, stovėjusio Žemaitijos g. buvo pagrobti daiktai. Sulaikyti įtariamieji.

 

Mažeikių policijos pareigūnai pradėjo po vieną ikiteisminį tyrimą dėl kūno sužalojimo ir rasto lavono, be išorinių smurto žymių.

 

Mažeikių policijos komisariato informacija

 

{parasas}