Horoskopas penktadieniui 07-08

Avinas – Būsite psichologiškai įžvalgus ir seksualus. Gerai susivoksite partnerio bei kitų žmonių jausmuose ir elgsitės taip, kaip jie norėtų. Gali kilti nenumaldomas noras išlaidauti. Arba būsite priverstas tai daryti be jokio noro (pavyzdžiui, mokėti mokesčius).

Tauras – Panašu, kad būsite nusiteikęs visą dieną kiurksoti prie interneto. Jeigu neatsiras būtinybė kur nors vykti, dalyvauti, vargu ar kas nors jus atplėš nuo kompiuterio. Stimulas realiems įspūdžiams gali būti aklo pasimatymo pasiūlymas.

 

Dvyniai – Šiandien tiktų atlikti tuos darbus, kuriems vis pritrūksta laiko ir noro. Jei kažkuo nepasitikite, turite kankinamų abejonių, pasistenkite taktiškai išsiaiškinti santykius ir nesinešioti nei slaptos pagiežos, nei atviro priešiškumo.

 

Vėžys – Paguodos ir patarimų galite tikėtis iš pažįstamų moterų, bendraminčių. Gali tekti aiškintis santykius su neabejingu jums asmeniu. Galbūt užsimegs daug žadantis ryšys arba bus atstatyta pažeista pusiausvyra asmeniniuose santykiuose.

 

Liūtas – Galimos problemos, susijusios su sava ar artimų žmonių sveikata, arba teks graužtis dėl padarytų klaidų. Intuityviai suvoksite, ką galite pataisyti, pakeisti, o ko ne. Naudos galite turėti iš slaptos informacijos. Atgaivą teiks menas.

 

Mergelė – Būsite neįprastai sentimentalus, nusiteikęs meile ir rūpesčiu apgaubti artimuosius, pasidalinti su jais savo išgyvenimais, jausmais. Tiktų pasitvarkyti buityje, apgalvoti komercinius ir pramogų planus.

 

Svarstyklės – Būsite nusiteikęs mėgautis žemiškais malonumais, suteikti sau kuo daugiau komforto arba gėrėtis gamta, dirbti žemės darbus gryname ore. Galbūt kažką gražaus įsigysite arba demonstruosite kulinarinius sugebėjimus.

 

Skorpionas – Nusimato netolima kelionė, žinia ar pasiūlymas. Turbūt kils ūpas kartu su šeimos nariais, draugais, giminaičiais aptarti planus, vykti apsipirkti, pasitarti dėl dovanų, viešnagių, pramogų. Šauniai pabendrausite ir labiau suartėsite.

 

Šaulys – Netikėtas įvykis, susijęs su namiškių reikalais, gali išmušti iš įprastinių vėžių. Venkite išsisukinėti, jei esate reikalingas. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, iš širdies pabendraukite, nes be jų praleisto laiko nebesusigrąžinsite.

 

Ožiaragis – Galite pasijusti tikru virtuozu meilės reikaluose arba vaikų auklėjime. Puikiai seksis kūrybinė veikla, kaip vijurkas suksitės pramogų sektoriuje, jei tai jūsų sritis. Tikėtini kažkokie įvykiai, įspūdžiai, susiję su sportu, žaidimais, lošimais.

 

Vandenis – Būsite linkęs daug dėmesio skirti išvaizdai, staipytis prieš veidrodį, išmėginti naują dietą. Sveikatos ir grožio tema bus išties aktuali šiandienos pokalbiuose. Panašu, kad teks dalyvauti ūkinėje talkoje, bulviakasyje ar pan.

 

Žuvys – Tikėtini įvairūs kraštutinumai, polinkis dramatizuoti, dosniai reikšti jausmus, emocijas. Gali spręstis partnerystės, draugystės klausimai. Galbūt išsiaiškinsite tai, kas jus labiausiai jaudina.

 

Šaltinis: vytautus.com