Romantiškame namų interjere – žvakės

Žvakės – universali interjero detalė, puikiai deranti įvairaus stiliaus interjere. Pateikiame penkias idėjų, kaip pigiai ir efektyviai pagyvinti namus žvakėmis.

Židinys – puiki vieta žvakėms. Jomis sukursite jaukią ir originalią atmosferą net tada, kai židinio užkurti negalite (vasaromis ar jei židinys nėra naudojamas). Jei norite, kad toks „žvakių židinys“ atrodytų efektingai, nepagailėkite žvakių ir derinkite įvairius jų ilgius.

Plonas ilgas žvakes susmaigstykite į akmenėlius ar smėliuką vazoje arba gėlių indelyje. Tokia žvakidė gražiai atrodys namuose ir suteiks pakankamai šviesos jaukiam vakarui.

Šie spalvoti puodeliai iš Maroko paversti žaismingomis žvakidėmis. Įsigykite visą krūvą tokių puodelių, kurių viduje degančios žvakės, skleis įvairiaspalves šviesas.

Žvakėmis papuoškite laiptus. Ši idėja puikiai tinka jaukiam vakarėliui namuose. Žvakės parodys kelią svečiams į vonios kambarį.

Paprastas ir pigus būdas sukurti apšvietimą ilgiems vakarams sode. Išsaugokite nuo maisto produktų liekančius stiklainius ir jų kaklelį apvykite viela, o vidun dėkite nedideles degančias žvakes.

 

{alfa2}