Horoskopas trečiadieniui 06-29

Avinas – Kils noras rizikuoti, eksperimentuoti, vilios meilės romantika, pramogos. Tačiau patirsite nemažą įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu keliu ar per viešas institucijas. Nesielkite grubiai, atsainiai, nes galite susilaukti aštrios reakcijos.

Tauras – Aktyviai sieksite realizuoti savo sugebėjimus ir galimybes. Galimas pasiūlymas, susijęs su įsidarbinimu, kelione, pareigų keitimu. Nenorėsite taikstytis su finansiniais apribojimais ir įvairiais formalumais, tačiau jų neišvengsite.

 

Dvyniai – Pakenksite savo autoritetui, jei viena sakysite, o kitaip darysite. Iš pradžių būsite paplotas per petį, bet vėliau už tai niekas nebegirs. Įtampos debesys kaupsis virš galvos. Ginčo atveju stenkitės neprarasti pagarbos pašnekovams.

 

Vėžys – Padidės aplinkinių reiklumas ir turbūt iki tokio lygio, kad gali žeisti arba bauginti. Tikėtini reikalai su antstoliais, draudimu, paskolomis. Įmanomas viešas skandalas dėl sukeltos žalos, aplaidumo ar manipuliavimo kitais.

 

Liūtas – Nusiteikite kolektyviniam reikalų aptarimui arba pokalbiui su vadovu. Įtemptai darbuositės, jei turite reikalų su užsieniečiais arba teisėtvarka. Kils rimtų dilemų, jei įsipainiojote į abejotinus meilės ryšius ar pažeidėte įstatymą.

 

Mergelė – Aktyvi diena, imsitės sudėtingų darbų, tačiau netrukus gali pasirodyti, kad dalis pradėtų reikalų ar derybų neturi eigos. Dėl padidėjusio organizmo jautrumo bet koks nesaikingumas bei stresas atsilieps jūsų sveikatai.

 

Svarstyklės – Nors diena atrodys sėkminga, tačiau būkite atsargus – kai kurie jūsų poelgiai gali atnešti netikėtų pasekmių. Galimas priešiškų jėgų suaktyvėjimas. Reikalus komplikuos konkurentų pavydas bei puolimas.

 

Skorpionas – Susikaupusios neišspręstos problemos pareikalaus rimtų apmąstymų bei analizės. Mažiau klausykite gandų, apkalbų ir visur remkitės realiais faktais. Svarbu neįsivelti į finansines ar seksualines avantiūras, kurių gali pasitaikyti.

 

Šaulys – Jums atrodys, kad pats metas pertvarkyti savo gyvenimą, tačiau dar nežinosite kaip. Nepykite ant tų, kurie turi savo tvirtus įsitikinimus. Kai ko ir jūs galite iš jų pasimokyti. Turbūt gausite laišką, pranešimą, kuris jus labai nustebins.

 

Ožiaragis – Malonumo teiks tai, kas dvelkia apčiuopiama nauda bei romantika. Tačiau galite su kažkuo susipykti dėl pinigų – atsiskaitymų ar mokėjimų. Atidžiau darbuokitės, kad nepadarytumėte apmaudžių klaidų. Pavojinga imti kyšius.

 

Vandenis – Netikėtai susijauks kai kurie jūsų planai. Galbūt rūpesčių kels mokslo, transporto, ryšių reikalai arba nesutarimai su draugais, mylimu žmogumi. Jei pulsite ieškoti pikantiškų nuotykių, bus smagu, bet galite stipriai apsvilti sparnus.

 

Žuvys – Šiandien jums bus nelengva ir fiziškai, ir emociškai. Gali užklupti buities arba sveikatos problemos. Panašu, kad pasijusite vienišas, nesaugus. Labai svarbu pasitelkti optimistinį požiūrį, nenuleisti rankų ir tikėti, kad viskas išeis į gera.

 

Šaltinis: vytautus.com