Horoskopas trečiadieniui 06-22

Avinas – Šiandien verta ne tik patylėti, bet ir kitų nuomonės mažiau klausyti. Pasistenkite nesivelti į ginčus, niekam nieko neįrodinėti ir nežadėti. Nepervertinkite savo finansinių galimybių.

Tauras – Reikalams tvarkyti palankesnė pirma dienos pusė iki 13 val. 20 min. Vėliau tik laimėsite, jeigu vengsite susitikimų su svarbiais asmenimis, būsite santūrūs, pagarbūs su tais, nuo kurių priklauso jūsų gerovė.

 

Dvyniai – Neskubėkite apsispręsti, nepasiduokite aplinkinių raginimams ir spaudimui. Šiandien jums naudinga vilkinti situaciją. Būkite atidesni nuotaikoms šeimoje. Venkite kritikuoti tiek savo vaikus, tiek tėvus.

 

Vėžys – Nuo rytmečio jūs būsite kupini entuziazmo ir ryžto, tačiau tai visiškai nereiškia, kad galima drąsiai mėginti savo laimę. Vakarop reikėtų vengti ginčų darbe. Išaugs traumų ką nors dirbant rankomis tikimybė.

 

Liūtas – Rytas kupinas nesmagumų – atsiras neatidėliotinų nemalonių darbų, visokių išlaidų. Nesivelkite į ginčus nei namuose, nei darbe: vargu ar jumis aplinkiniai bus patenkinti. Geriausia iki pietų niekam nekristi į akis, niekur neskubėti, nepykti. Antra dienos pusė kiek linksmesnė, su sąlyga, jei nesiginčysite su antrąja puse.

 

Mergelė – Nesutarimams priežasčių pakaks, tačiau rasti pretekstą kompromisui nebus lengva. Nepasiduokite agitacijoms ir provokacijoms.

 

Svarstyklės – Rytą geriausia pramiegoti arba nueiti pas gydytoją pasitikrinti sveikatos. Po pietų saulė Svarstyklėms ims šviesti kitaip, jūsų nuotaika taps geresnė, o reikalai pakryps palankesne linkme. Vis dėlto nesureikšminkite gautų pasiūlymų ar pažadų.

 

Skorpionas – Ryto laikas palankesnis, tad jei gresia nemalonus pokalbis, verta susitikti su jums antipatiškais asmenimis rytą. Po pietų pristigs tolerancijos ar net humoro jausmo. Tai bus visai netikęs laikas ginčytis su vadovu ar tėvais.

 

Šaulys – Net jei esate kupini ryžto viską išsakyti sutuoktiniui, dabar ir artimiausiomis dienomis ne laikas mesti iššūkį. Vakare galimas netikėtas susitikimas ar užmiršto draugo skambutis.

 

Ožiaragis – Rytas gali susiklostyti visai kitaip nei manėte: teks tik pasinaudoti netikėtomis aplinkybėmis, nelauktu susitikimu, išgirsta naujiena. Antrą dienos pusę galite jaustis pernelyg pavargę – išaugs dirglumas, susilpnės dėmesys.

 

Vandenis – Rytas geras poilsiui, apmąstymams, bet jei mėginsite staigiai ką nors sutvarkyti, sugadinsite nuotaiką sau ir aplinkiniams. Palaukite iki 13 val. 20 min., ir tada imkitės svarbesnių sumanymų. Galimi apribojimai, tiesa, artimiausiomis dienomis jie išnyks.

 

Žuvys – Jums pakaks išminties, kad įvertintumėte ne tik savo nuopelnus, bet ir tai, ką gavote iš sutuoktinio, savo draugų, giminaičių, kolegų, pagaliau vadovo. Jūsų dėkingumas bus maloniai sutiktas ir padės išspręsti ankstesnius nesklandumus.

 

Šaltinis: vytautus.com